Obavijesti

Denzel kao "Pravednik" u vrhunskom akcijskom trileru!

Denzel kao "Pravednik" u vrhunskom akcijskom trileru!
7

Ovog četvrtka u kina i IMAX dolazi dvostruki oskarovac Denzel Washington kao bivši specijalac Robert McCall koji se odluči vratiti iz mirovine i pomoći onima koji ne mogu pomoći sami sebi.

Ovim putem donosimo vam  posljednju najavu za film iz koje možete saznati tko je i što zapravo Robert McCall odnosno „Pravednik“. Pjesmu iz filma čiji dio možete čuti u traileru izvode Eminem i Sia. 

Povodom početka prikazivanja ovog akcijskog trilera Cineplexx kina u četvrtak 25.9. u 20 sati organiziraju Men's Night. Naime svi koji kupe kinoulaznice za Pravednika za projekcije u navedenom terminu uz odličan film očekuje magazin na dar i gratis pivo! Požurite jer ulaznice su u pretprodaji, a više detalja možete saznati ovdje. 

Nakon što su prije punih 13 godina zajedno snimili hvaljeni film „Dan obuke“ (Training Day) za kojeg je upravo Washington osvojio svog drugog Oscara u karijeri, a prvog u kategoriji glavne muške uloge, redatelj Antoine Fuqua i Denzel odlučili su publiku nagraditi sa svojim novim uratkom koji je svoju svjetsku premijeru imao na nedavno održanom filmskom festivalu u Cannesu uz ovacije publike i izuzetno pozitivne kritike. U napetom akcijskom trileru „Pravednik“ uz Washingtona su glavne uloge ostvarili Chloe Grace Moertz, Marton Csokas, Bill Pullman, Melissa Leo i David Harbour.

U filmu „Pravednik“, Denzel Washington je Robert McCall, bivši pripadnih specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima. Kako vrijeme odmiče i kako se on bori protiv onih koji nemilosrdno i brutalno napadaju nemoćne i slabije od sebe u McCallu se nanovo rađa želja za pravdom. Ako netko ima problem i ako je taj problem za tu osobu teško savladiv i ako se nema kome drugome obratiti, McCall će doći u pomoć... jer on je Pravednik.

Akcijski triler „Pravednik“ u domaća kina i IMAX stiže ovog četvrtka!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!