Komentari 0

Dočekaj tople dane bez celulita uz Med 2 Contour tretman!

Dočekaj tople dane bez celulita uz Med 2 Contour tretman!

U Poliklinici Sinteza se od početka ožujka primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita. Novi tretman isprobala je i pjevačica Martina Vrbos

Radi se o kombiniranoj terapiji laserskom lipolizom, MedContourom i limfnom drenažom. Ovakav multidisciplinaran pristup svakom pacijentu jedinstven je u Hrvatskoj, a novi tretman isprobala je pjevačica Martina Vrbos koja je jako zadovoljna rezultatima, a na tretman se odlučila jer je željela skinuti višak masnih naslaga na tijelu te učvrstiti noge, unutrašnji dio bedara i trbuh.

Kako djeluje Med 2 Contour tretman?

MedContour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu, 100 posto je siguran - potvrđen je od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA. Ovaj najsuvremeniji uređaj rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo.

Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice i smanjuje njihov broj. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

ispričala nam je direktorica poliklinike dr. Jeannette Gjurić.

Više informacija o Poliklinici Sinteza saznaj na www.poliklinika-sinteza.hr, a o Med 2 Contour tretmanu za neinvazivno oblikovanje tijela pročitaj ovdje.