Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dog friendly centar: Pseći show u SUPERNOVA centru

Supernova centar Zagreb okupio je ljubitelje životinja, u cilju popularizacije udomljavanja te edukacije o ulozi kućnih ljubimaca u povećanju ljudske dobrobiti te utjecaju na razvoj djeteta

Nina Djurdjevic/PIXSELL
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Atraktivan program, značajne pogodnosti u trgovinama Supernova centra Zagreb, besplatan Eko taxi prijevoz za vlasnike pasa i goste događanja, privukli su veliki broj posjetitelja na ovu humanitarnu i zabavnu priredbu.

Program „Vauu SUPERsubote“ započeo je predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec koji traže udomitelje, a nastavio se revijom ljubimaca poznatih osoba. Reviju su vodili Ankica Dobrićnjen pas Buda kao suvoditelj, a pistom su prošetali psi koje su udomili Vanja MamićDalibor Petko i Slavko Sobin, kao i ljubimci Lee Dekleve, Luke Nižetića, Marine Tomašević, Ivane Marić, Tene Nemet Brankov, Sanje Doležal i Nede Parmać.

Uslijedio je pravi pseći plesni show u izvedbi Dog dancing team-a te modna revija djece, mama i njihovih ljubimaca nagrađenih u natječaju portala Klokanica.hr.

Rehabilitacijski centar Silver predstavio je pse obučene za pomoć ljudima s posebnim zdravstvenim potrebama i posebno rijetke pasmine, a Udruga Indigo psa za udomljenje koji je šetao centrom raznoseći besplatne primjerke 24SATA oduševljenoj publici.

Pet centar osigurao je besplatne savjete veterinara, Jadransko osiguranje informiralo je o policama osiguranja za ljubimce, frizure za pse stilizirao je grooming salon Luna, dok je Eukanuba počastila darovima. Posjetitelji su se mogli besplatno našminkati kod dm vizažista, zatim profesionalno fotografirati te preuzeti CEWE fotografije na dar. 

Pet Centar surađuje s azilima te svakom vlasniku udomljenog ljubimca iz Noine Arke za sretan početak poklanja hranu, igračku i zdjelicu. Tijekom cijelog subotnjeg događanja, pet Centar je odobravao 10% popusta na cijeli asortiman, a čitateljice Klokanice.hr darovao kaputićima za pse koje su ljubimci prošetali na reviji.

Mališane je zainteresirao plišani psić Cacamax, idealan za privikavanje djeteta na brigu o ljubimcu kojeg je predstavio Baby Center u Junior corner u kojem se odvijao dječji turnir u Brainbox igri.

Likovni umjetnik Boris Hrepić s djecom je oslikao Emaus drvene pseće kućice koje ostaju na trajno korištenje četveronožnim posjetiteljima centra.

Velik broj posjetitelja, kao i njihov interes za pase i štence iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Dumovec, sigurno će rezultirati uvećanjem nekih obitelji za novog, odanog prijatelja.

Message