Obavijesti

Dođi na najzabavniji vikend u godini – Pan noći kafića!

Dođi na najzabavniji vikend u godini – Pan noći kafića!
1

Pan u Koprivnicu dovodi vrhunsku zabavu i glazbu uz Elemental, Pips, Chips & Videoclips, Whatta band i DJ-a Kostu Radmana. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Sve ljubitelje dobre zabave i neponovljivog glazbenog užitka ovaj će vikend u Koprivnici oduševiti glazbeno-zabavna platforma - Pan noći kafića.

Zabava počinje u četvrtak 9. svibnja u klubu Nautilus gdje će posjetitelje, od 22.00 sata, vrhunskom glazbom rasplesati Elemental, bend koji veliki naglasak stavlja upravo na svirke uživo, dinamične nastupe i izravnu komunikaciju sa svojom publikom. Elemental je upravo izašao iz studija s novim singlom kojim najavljuju skorašnji izlazak novog albuma „U Redu Je“, a u Koprivnici će zasigurno ugrijati atmosferu.

U petak, 10. svibnja, Pan u Rooster Pub dovodi Pips, Chips & Videoclips koji žestoke rock valove pokreću od 22.00 sata, dok će, u isto vrijeme, koprivnički RHS Coolektiv na noge podići posjetitelje u kafiću Stars 2002.

Kafić U Prolazu u subotu, 11. svibnja od 22 sata dočekuje sve one spremne za dobar i energičan provod koji garantira Whatta Band uz dobru kombinaciju glazbenih stilova - pop,  funk, RnB i disco. Istu večer, od 23.00 sata, Orinoco ugošćuje jednog od top 10 hrvatskih house i progressive DJ-a Kostu Radmana koji je četiri godine proveo kao resident DJ u prijestolju dobre zabave na obali, klubu Papaya na Zrću.

Pan noći kafića donosi kvalitetan sadržaj kojim nastoji doprinijeti kvaliteti koprivničke koncertne i festivalske scene. Namjera je vrhunsku zabavu i dobar provod učiniti pristupačnim velikom broju publike zbog čega je Pan osigurao besplatan ulaz na sve koncerte. U svakom slučaju, Koprivnicu očekuje odličan, rasplesani vikend koji će, naravno, svakako dobro ići uz rashlađeni Pan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja