Obavijesti

Dođite na Cvjetni trg i družite se sa Schengyem i Brundom!

Dođite na Cvjetni trg i družite se sa Schengyem i Brundom!
2

Ovu subotu, 19. srpnja u 11 sati, pozivamo vas na Cvjetni trg na kratko druženje i slikanje sa Schengyem (maskotom Schengenfesta) i simpatičnim psom Brundom

Ovu subotu, 19. srpnja u 11 sati, pozivamo vas na Cvjetni trg na kratko druženje i slikanje sa Schengyem (maskotom Schengenfesta) i simpatičnim psom Brundom koji vjerno čeka svoju novu obitelj.

Ruku pod ruku, točnije šapu pod šapu, prošetat će zagrebačkom „špicom“. To je akcija u okviru ovogodišnje suradnje festivala Schengenfest te azila Dumovec i ljubljanskog skloništa o kojima sve možete pratiti i na stranici azila Dumovec.   

Najveći ljetni slovenski festival nalazi se samo sat vremena vožnje od Zagreba ili Rijeke, nedaleko Karlovca, a publika i organizatori već počinju odbrojavati dane do početka trodnevnog provoda koji ih čeka u Vinici od 1. – 3. kolovoza!

Kampiranje je besplatno, a po prvi puta u povijesti festivala, započet će već u četvrtak (31. srpnja), kada će svi posjetitelji, s kupljenom trodnevnom festivalskom ulaznicom, moći postaviti svoje šatore bez žurbe i uz prigodan glazbeni program dočekati slijedeće jutro kada festival i službeno počinje! 

Osim izvrstnog line up-a, koji uključuje imena svjetskih i regionalnih zvijezda – Die Antwoord, HIM, 2CELLOS, Djaikovski, Klangkarousel, Bajaga, Morcheeba, organizatori su pokazali da festival ima i svoju humanu stranu te smo zajedničkim snagama pokrenuli društveno korisnu akciju koja ukazuje na potrebu zbrinjavanja napuštenih životinja i svakako na brigu o ljubimcima koji, zbog ljudskog faktora, najčešće ljeti ostaju bez svojih domova.

Ulaznica je svakim danom sve manje, a vas ovom prilikom podsjećamo da, ukoliko još uvijek niste, možete kupiti svoje ulaznice za festival po jeftinijim cijenama još samo do petka 18. srpnja (www.eventim.hr; www.entrio.hr).

Sve ostale informacije pratite na stranicama festivala: www.schengenfest.si i facebook Schengenfest!

YOUTUBE:

https://www.youtube.com/watch?v=ZjJinp6I7O8

AZIL DUMOVEC & ZAVETIŠČE LJUBLJANA - SCHENGEN FEST 2014

https://www.youtube.com/watch?v=XFw6sZNuWAc

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u