Obavijesti

Dođite na Festival vitalnosti u subotu i nedjelju te budite fit

Dođite na Festival vitalnosti u subotu i nedjelju te budite fit
1

Očekuju vas radionice i predavanja poznatih stručnjaka, besplatne edukativne i gastro radionice, beauty corneri, prezentacija novih metoda vježbanja i osobna savjetovanja

Živjeti zdravo, biti fit i u korak s beauty trendovima želja je mnogih žena i muškaraca, a kako bi to i postigli važno je znati kako se hraniti zdravo, kako vježbati, koje suplemente birati te kako se uljepšati u skladu s osobnošću. Na drugom po redu Festivalu vitalnosti koji se sutra i prekosutra održava na Europskom trgu u Zagrebu možete upravo to - saznati što jesti, vježbati, koje tretmane izabrati da biste bili u punoj formi!

Pod voditeljskom palicom poznatog promotora zdravog života, Maria Valentića, sasvim ćete sigurno naći mnoge odgovore na pitanja o zdravlju i vitalnosti. Na izlagačkoj poziciji Solgara, vodećeg branda u dodacima prehrani, moći ćete besplatno odrediti vitaminsko-mineralni status te izmjeriti tlak jedinstvenim tlakomjerom Microlife koji može otkriti srčanu aritmiju – fibrilaciju atrija. Svi koji pak žele lijep i zdrav osmijeh, na štandu Centra oralne higijene mogu saznati kako to najlakše i najbolje postići. Centar oralne higijene prvi je centar u Hrvatskoj specijaliziran za oralnu higijenu, rano otkrivanje i liječenje parodontnih bolesti, a posjetite li ih na Festivalu vitalnosti za samo 400 kn dobit ćete priliku osigurati vašu godišnju oralnu higijenu.

Oni pak koji razmišljaju kako odabrati najbolju metodu mršavljenja, moći će se upoznati s Figurellinom u potpunosti prirodnom metodom mršavljenja, osmišljenom i usavršenom proučavanjem ženskog tijela. Figurella nudi mršavljenje ponajviše onih djelova tijela koji su za ženu kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi. Međutim svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponovljiva, zato samo personalizirana metoda dovodi do trajnih rezultata. Do 15.11.2015., povodom Festivala vitalnosti u svim Figurella centrima iskoristite poseban sajamski popust od 20% na test intolerancije na hranu.

Na Festivalu će biti i predstavnici Olivala, hrvatske prirodne kozmetike s 21-godišnjom tradicijom. Na njihovom štandu pogledajte bogatu ponudu proizvoda po posebnim promocijskim cijenama. Osim sezonskih top proizvoda, krema sa smiljem i čarobnih ulja, potražite i ostalu preparativnu kozmetiku te odaberite nešto za sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ljubitelji zdrave hrane moći će uživati u prezentaciji novih trendova te predstavljanju novih proizvoda. Svakako će ih oduševiti ponuda brenda Dida Boža koji nudi prirodne i zdrave džemove i namaze vrhunske kvalitete. Dida Boža brend je tvrtke Hermes Inter¬national d.o.o, a Dida Boža inspiriran je stvarnom osobom – djedom vlasnika tvrtke Hermes International, proizvođača namaza i džemova Dida Boža. Dida Boža namazi i džemovi su hrvatski proizvod, a pripremaju se prema originalnim dalmatinskim recepturama u strogo kontroliranim pogonima gdje se, primjerice, svaka smokva ručno otvara i pregledava kako bi džem bio vrhunske kvalitete.

Na Festivalu će se predstaviti i AroniaLive, obiteljska firma koja ekološki uzgaja aroniju i razvija Bio proizvode. Posjeduju certifikat BioGarantieAustria, zdravstvene tvrdnje ministarstva zdravlja te Halal certifikat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina