Komentari 0

Dođite na proslavu Martinja na Zagrebački buvljak!

Dođite na proslavu Martinja na Zagrebački buvljak!

Zagrebački buvljak u Gornjoj Dubravi ovu će subotu od 7 do 16 sati osim mjesta susreta ponude i potražnje, biti i mjesto martinjske zabave za sve posjetitelje!

Od kada je otvorio svoja vrata, Zagrebački buvljak privukao je veliku pozornost kako prodavača tako i kupaca, ali i znatiželjnih posjetitelja.

„Vremeplov“ raznovrsne odjeće i obuće, uporabnih i ukrasnih predmeta, ali i novih stvari smjestio se u zagrebačkoj četvrti Gornja Dubrava, Ulica Klin 27. Njegova je posebnost što se nalazi u urbanoj gradskoj zoni i proteže se na 7.000 četvornih metara otvorenog i zatvorenog prostora uz uređenu infrastrukturu i nezaobilaznu ugostiteljsku ponudu.

Ovu Vas subotu na Zagrebačkom buvljaku, osim raznovrsne ponude buvljaka, očekuje i proslava Martinja. Zabavno-glazbeni program ispunit će tamburaši, turnir u stolnom nogometu i dječji korner, uz nezaobilazno besplatno kuhano vino za sve posjetitelje. Prvih sto kupaca očekuje dodatno vinsko iznenađenje, a ugostiteljska ponuda po prigodnim cijenama također je prilagođena martinjskoj proslavi.

Više informacija potražite na www.zagrebacki-buvljak.hr