Obavijesti

Donosimo TOP 20 naslova do 40 kn - ljeto može početi!

Donosimo TOP 20 naslova do 40 kn - ljeto može početi!
20

Sunce, plaža i knjiga idealna su kombinacija, stoga začinite ljeto strastvenim trilogijama i uzbudljivima krimićima koje su vam pripremili 24sata i Večernji list!

Donosimo vam TOP 20 naslova za ovo ljeto s cijenom do 40 kuna! Sunce, plaža i knjiga idealna su kombinacija. Začinite ovo ljeto naslovima koje smo pripremili za vas, sigurni smo da ćete pronaći nešto što će vas zaintrigirati!

Naših top 20 su:

1. Marija Horvat: Devet stepenica tame: Prolaz
Erotski triler koji donosi priču o opasnoj  sekti, nevinim djevojkama i njihovim tajnim željama. Glavna junakinja Maja se vratila u Zagreb jer je njezina mlađa sestra netragom nestala. Sama kreće u potragu koja ju vodi kroz najtajnije kutke ljudske svijesti, pune požude i mračnih želja. Tragajući kroz tajne seksualnog podzemlja Maja saznaje da njena sestra i nije bila toliko nevinašce, ali otkriva i tajnu požude skrivene u sebi.
Cijena: 29,90 kn na kioscima i na mondo.hr
Bonus: svaki kupac na dar dobiva Biobaza Golden Sun pekmez za sunčanje

2. Nicholas Sparks: Bilježnica
Ljubavna priča u kojoj se radnja odvija nakon Drugog svjetskog rata gdje 31-godišnji  Noah ne može zaboraviti djevojku koju je izgubio prije više od desetljeća. 29-ogodišnja Allie treba se udati za odvjetnika, no ne prestaje misliti na mladića koji joj je prije mnogo godina ukrao srce.
Cijena: 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr

3. Katie Hickman: Vrata Harema
Studentica Elizabeth Staveley u knjižnici na Oxfordskom sveučilištu provodi istraživanje o pripovijestima s kraja 16. stoljeća, kad iznenada nailazi na četiri stotine godina star rukopis umetnut u knjigu. Dešifrirajući tekst na prastarom komadu papira otkriva dragocjenu pripovijest. Bježeći iz frustrirajuće vezi sa ženskarom, Elizabeth odluči napustiti Oxford te leti u Istanbul, kako bi dalje mogla istražiti pripovijest o Celiji Lamprey.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u knjižara Naklade Ljevak i na mondo.hr (u prodaji od 6.8.)

4. Lorna Byrne: Anđeoska poruka nade
Lorna vidi anđele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana. Spisateljica piše o tome kako viđa anđele koji pomažu ljudima kada se osjećaju umornima, bespomoćnima, nevoljenima, kada misle da su loši roditelji, kada su financijski preopterećeni.
Cijena: 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr (u prodaji od 23.7.)

5. William P. Young: Koliba  
Najmlađa kćer Macka Mackenzia Missy oteta je za vrijeme obiteljskog ljetovanja. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen je  u nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mack  jedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijeniti njegov život.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u knjižarama Naklade Ljevak i na mondo.hr (u prodaji od 22.7.)

6. Marina Fiorato: Boticellijeva tajna
U gradu-dragulju kojim vlada moćna obitelj Medici, lijepa Luciana Vetra povremeno radi kao model, a češće kao prostitutka. Kad je dugogodišnji ljubavnik preporuči prijatelju slikaru, Luciana i ne sluti da će poslužiti kao nadahnuće za Floru, središnji lik Botticellijeva remek-djela Primavera ili Alegorija proljeća. No vječna slava ima svoju cijenu, koja bi ovaj put mogla biti njezin život.
Cijena: 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr

7. Cecelia Ahern: Knjiga sutrašnjice
Tamara Goodwin oduvijek je živjela ovdje i sada, ne razmišljajući što donosi sutra. Odrasla je u bogatoj obitelji i imala je sve što poželi. Onda je naglo izgubila oca te se njezin život naglo mijenja. U putujućoj knjižnici privukla ju je tajanstvena, golema knjiga zaključana zlatnom kopčom i lokotom. Ono što će Tamara pronaći na stranicama te knjige, oduzet će joj dah i protresti temelje njezina svijeta.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u Algoritam Profil Mozaik knjižarama i na mondo.hr

8. Raine Miller: Rijetko i dragocjeno
Najfinija mješavina romanse koja će vam ugrijati srce i erotike od koje će vas prolaziti trnci. Četvrti dio ciklusa romana Afera Blackstone donosi nastavak priče o Ethanu i Brynne, dvije ranjene duše koje se bore za svoju teško osvojenu ljubav, uz novu nadu koja bi mogla značiti sreću do kraja života.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u Algoritam Profil Mozaik knjižarama i na mondo.hr

9. Christina Lauren: trilogija Prekrasan gad
Prekrasan gadAmbiciozna pripravnica. Direktor perfekcionist. I hrpa međusobnih uvreda. Chloe Mills je briljantna, marljiva, uskoro će magistrirati, ali ima samo jedan problem – svog šefa, Benneta Ryana. On je zahtjevan, osoran, bezobziran – i potpuno neodoljiv. Prekrasan gad.   
Prekrasan stranacŠarmantni britanski playboy. Djevojka odlučna da najzad počne uživati u životu. I živopisna tajna afera. Pobjegavši od nevjernog bivšeg dečka, financijska direktorica Sara Dillon seli u New York u potrazi za uzbuđenjima. Stoga joj neodoljivi Britanac, kojeg upoznaje u noćnom klubu, ne bi trebao značiti ništa više doli neobaveznog seksa za jednu noć. Ali način i brzina kojom ju je zaveo pretvorili su ga u Prekrasnog stranca.
Prekrasan igračZgodna štreberica. Nepopravljivi Casanova. I lekcija iz kemije odveć skandalozna za bilo koju školu. Kad Hanni Bergstrom stariji brat očita bukvicu zbog povučenosti i pretjeranog učenja, ona odluči prionuti na posao i poslušati bratove savjete: izlaziti s dečkima i zabavljati se. A tko bi je mogao bolje pretvoriti u zamamnu sirenu od bratova neodoljivog najboljeg prijatelja, Willa Summera, imućnog poduzetnika i bezobzirnog playboya. 
Cijena: svaka knjiga 39,90 kn na kioscima, u Algoritam Profil Mozaik knjižarama i na mondo.hr

10. William P. Young: Prekretnica
Anthony Spencer je egoist, ponosan na svoj poslovni uspjeh koji je postigao potpuno sam, jašući na vrhu svoga vala. No, cijena za to bila je bolno visoka. Zbog moždanog krvarenja Tony je u komatoznom stanju; leži u bolničkoj sobi za intenzivnu njegu. „Budi“ se i nađe u nadnaravnom svijetu, „živom“ krajobrazu koji odražava dimenzije njegova života na Zemlji, od lijepoga i časnoga do pokvarenoga.
Cijena: 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr (u prodaji od 22.7.)

11. Julie Kenner: trilogija Stark
Trilogiju čine knjige: Oslobodi me, Uzmi me i Ispuni me. Za obožavatelje Pedeset nijansi sive i Afere Blackstone dolazi erotična i emotivno nabijena romansa između moćnog muškarca koji nikad nije čuo riječ „ne“ i vatrene žene koja govori „da“ samo pod svojim uvjetima. Damien Stark može imati bilo koju ženu. Moćan je, seksi i siguran u sebe, može dobiti sve što poželi. A on je želio samo nju, Nikki Fairchild.
Cijena: svaka knjiga 39,90 kn na kioscima, u Algoritam Profil Mozaik knjižarama i na mondo.hr (Uzmi me - u prodaji od 25.7., Ispuni me - u prodaji od 8.8.)

12. Julia Gregson: Istočno od sunca
Povijesni roman o posljednjim danima britanske kolonijalne vladavine u Indiji, no u prvom redu o mladim Britankama koje su onamo odlazile kako bi pronašle muža. Uzbudljiv, romantičan, egzotičan i majstorski napisan roman koji je podjednako osvojio i publiku i kritiku, a dodijeljena mu je i nagrada Romantic Novel of the Year za 2009. godinu.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u knjižarama Naklade Ljevak i na mondo.hr (u prodaji od 19.8.)

13. Hrvoje Šalković: Valcer protiv Eintrachta
Inspektor Grof je nesretnim slučajem ubio svog policijskog partnera, ujedno najboljeg prijatelja i muža svoje sestre, a inspektora Žicu su grijesi iz mladosti doveli do rastave braka i nemogućnosti da redovito viđa svoju malenu kćer. Slučaj psihopatskog ubojice na čijem rješavanju zajedno rade zbližit će ih i biti, između ostalog, katalizator za suočavanje s vlastitim demonima.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u knjižarama Naklade Ljevak i na mondo.hr

14. Lee Child: Živa meta
Lee Child autor je romana koji diljem svijeta osvajaju prva mjesta na ljestvicama najprodavanijih. Dobitnik je prestižnih književnih nagrada u žanru krimića i trilera. Glavni lik ovog romana je Jack Reacher, savršena osoba za posao koji mu nudi agentica Tajne službe – atentat na novoizabranog potpredsjednika SAD-a. Ona je nova šefica osiguranja budućeg potpredsjednika i unajmljuje Reachera da pokuša probiti čvrsti oklop njezina osiguranja i pronaći njegove slabe točke.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u knjižara Znanja i na mondo.hr

15. Sylvia Day: Čarolija
Sylvia Day autorica je bestselera New York Timesa i više od 20 nagrađivanih svjetskih bestselera prodanih u 40 zemalja. U romanu predstavlja nam Maxa Westina i Viktoriju u igri mačke i miša gdje je sve iluzija, osim strasti koja ne može biti stvarnija.
Cijena: 39,90 kn na kioscima, u knjižara Znanja i na mondo.hr (u prodaji od 7.8.)

16. Nora Roberts: trilogija Hotel BoonsBoro
I ovog ljeta uživajte uz kraljicu ljubavnih romana Noru Roberts i novu trilogiju Hotel BoonsBoro. Sada i zauvijek, Posljednji dečko i Jedinstvena savršeni su romani koji će začiniti vaš ljetni odmor nesvakidašnjim ljubavnim pričama, strastvenim zapletima i neočekivanim životnim obratima!
Cijena: svaka knjiga 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr

17. Jo Nesbo: Snjegović
S briljantno ostvarenim likovima i jezovitom napetošću, ovaj međunarodni bestseler autora Joa Nesboa predstavlja njegov najveći i najstrašniji slučaj — slučaj koji će pogurati detektiva Harryja Holea do samih granica njegova zdravog razuma.
Cijena: 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr

18. Janko Matko: kolekcija 6 knjiga
Kolekcija se sastoji naslova: Žrtva, Moć zemlje, Tajna, Svjetlo ugaslih očiju, Dragulji i strasti I i Dragulji i strasti II. Prve dvije knjige već su u prodaji, a Tajna izlazi 22.7.  te svaka 2 tjedna nakon toga očeuje vas nova nova knjiga iz kolekcije. Ne propustite najveće hitove najpopularnijeg hrvatskog pučkog pisca Janka Matka! Iskusite snažne emocije, zamršene i neočekivane zaplete na životnom putu glavnih likova, koje oni svladavaju uz velike žrtve, ali svjesni da istina i pravda moraju pobijediti.
Cijena: svaka knjiga 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr

19. Rosamund Lupton: Sestra
Roman  mlade spisateljice jedan je od najprodavanijih debitantskih romana u britanskim knjižarama svih vremena. Ovaj krimić opisuje nam Beatricinu potragu za nestalom sestrom Tess. Policija, Beatricein zaručnik, pa čak i njezina majka prihvaćaju da su izgubili Tess, ali Beatrice ne želi prihvatiti tu zastrašujuću činjenicu pa se upušta u opasno putovanje u želji da, po bilo kojoj cijeni, sazna istinu.
Cijena: 39,90 kn na kioscima i na mondo.hr

20. Tomislav K.: Hrvatski žigolo
Nikad ispričana priča o skrivenom svijetu hrvatskih žigola i tajnom ulazu na stražnja vrata u svijet bogatih, slavnih i moćnih. Zabavna i smiješna istovremeno. Vatrena i perverzna. Šokantna, strastvena i 100 posto domaća.
Cijena: 19,90 kn na kioscima i na mondo.hr (u prodaji od 23.7.)

Ponudu ostalih književnih, CD i DVD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao