Obavijesti

Drugom hotelu iz HUP-Zagreb d.d. uručen halal certifikat

Drugom hotelu iz HUP-Zagreb d.d. uručen halal certifikat
2

Od danas je halal hrana dostupna 24 sata dnevno i u Sheraton Zagreb Hotelu. Osim u Sheratonu, halal hrana je već drugu godinu zaredom dostupna i u hotelu The Westin Zagreb.

Danas je hotelu Sheraton Zagreb, na prigodnoj svečanosti, uz prisutnost predstavnika hotela i grupacije HUP-Zagreb, svečano dodijeljen halal certifikat kvalitete. Sheraton Zagreb Hotel već je drugi hotel iz grupacije kojem je dodijeljen ovaj certifikat - hotel The Westin Zagreb nositelj je halal certifikata već drugu godinu zaredom.

Ovaj certifikat gostima hotela The Westin Zagreb i Sheraton Zagreb jamči uslugu hotelskog smještaja i gastronomije prema strogim halal standardima, što znači da su se hoteli obvezali nuditi uslugu smještaja i hrane koja zadovoljava kriterije opremljenosti soba te pripremu hrane prema vjerskim standardima islama.

Zaposlenici Sheraton Zagreb Hotela prošli su u veljači posebnu edukaciju i time postali interni halal auditori zaduženi za kvalitetu usluga i implementaciju halal norme u hotelu, čime hotel jamči konstantnu kvalitetu usluge i proizvoda u ponudi hotela.

Sheraton Zagreb Hotel od sada nudi halal jelovnike na kojima su prezentirana jela koja se spremaju isključivo od halal hrane, koju proizvode certificirani proizvođači, sukladno preciznim uputama o pripremi i skladištenju hrane. Restorani hotela Sheraton Zagreb; Kralj Tomislav i Restoran Fontana te Imperial Cafe i Piano Bar sadrže halal jelovnike u sklopu redovnih jelovnika, a halal hranu će biti moguće naručiti i putem room service-a. Usluga pripreme i posluživanja halal hrane će biti dostupna 24 sata u svim objektima Sheraton Zagreb Hotela,  s posebnom pažnjom  za vrijeme Ramazana kada se hrana poslužuje samo u određeno vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sheraton Zagreb će također za svoje goste islamske vjeroispovijesti omogućiti smještajne kapacitete prema halal standardima odnosno omogućiti gostima opremu apartmana ili sobe u kojem će moći obaviti svoje vjerske obrede. U sobama, u kojima će mini bar biti ispražnjen od alkoholnih pića, bit jasno istaknut smjer istoka, a gosti će moći zatražiti molitvenu prostirku i Kur'an.

Ovim su certifikatima hoteli HUP-a Zagreb prošili ponudu za svoje brojne goste iz islamske zajednice, promovirajući na taj način i visokokvalitetne proizvode domaćih proizvođača, koji udovoljavaju halal normama, a ujedno je ova hotelijerska grupacija doprinijela daljnjem razvoju kvalitete usluge i proizvoda u svojim hotelima te se uspješno prilagodila zahtjevima tržišta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina