Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ekskluzivnim fotkama Šušnjara najavila nastup na Rujanfestu

Andreja Šušnjara, pjevačica grupe Magazin ekskluzivnim je fotografijama najavila nastup na ovogodišnjem Rujanfestu. Koncert će se održati 17. rujna

John Pavlis
Foto: John Pavlis

Samo za nastup na ovogodišnjem Rujanfestu pjevačica grupe Magazin – Andreja Šušnjara odlučila je promijeniti svoj prepoznatljiv imidž i predstaviti se u nekom novom svijetlu. Novi Andrejin izgled osmislili su Larita Studio (kosa) i Bela Make up (šminka) koji su zasluženi za njeno drugačije izdanje. Fotograf John Pavlis kroz nekoliko fotografija donosi novu Andreju kakvu do sada još niste imali prilike vidjeti. 

Grupa Magazin će svojim brojnim hitovima poput Kokolo, Piši mi, Put putujem, Suze Biserne, Ginem , Sijamski blizanci, Maslačak I No no no zabaviti publiku na  Rujanfestu u srijedu, 17.09.2014. 

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatnih autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji. 

Message