Obavijesti

Pismo financijskom doktoru zbog manjka kontrole

Pismo financijskom doktoru zbog manjka kontrole
1

S novim i inovativnim uslugama stvorite brže i jednostavnije navike i uz Internet vezu s Erste bankarite sa svakog mjesta na svijetu. Pogledajte koje proizvode i usluge nudi Erste banka

Poštovani doktore,

plašim se da bolujem od kroničnog manjka kontrole nad svojim financijama popraćenog povišenom temperaturom pri pogledu na brojke, palpitacijama kad se nađem na kraju nepreglednog reda u banci i vrtoglavicom uslijed grozničave potrage za novčanikom i ispravnim platnim sredstvom među stotinama iskaznica, platnih, bodovnih i pokaznih kartica zbog kojih nesretni novčanik ne stane ni u jedan džep. Kad mi se i učini da napokon ide na bolje, ispadne da još nisam Ivanu dao svoj dio za Markov prošlogodišnji rođendan i vrate mi se simptomi hladan znoj i osjećaj nelagode zbog tolike zaboravnosti.

Cijenjeni pacijente,

nema razloga za zabrinutost. Vaše stanje u potpunosti je izlječivo, a rješenje leži u Erste tekućem računu i popratnim proizvodima i uslugama, koje odabirete sukladno vlastitim potrebama. Ne volite brojke pa ne znate što, koliko i kad trošite? Preporučujem dozu Erste financijskog managera u sklopu usluge Erste NetBanking.  Automatski će vam razvrstati poznate prihode troškove u kategorije i pomoći da lakše i preglednije upravljate budžetom. Uz grafički prikaz u boji. Temperatura snižena u tili čas.

Srčani ritam možete regulirati pravovremenom primjenom mobilne aplikacije Erste Redomat. Stres mogućeg čekanja i bolove u nozi od nestrpljivog tapkanja umanjite  odabirom željene poslovnice, nakon čega povucite virtualni listić i uz kavu i novine ležerno provedite vrijeme dok vam aplikacija ne javi da ste treći, šesti ili deveti na redu.

Za pretrpani novčanik i dugovanje Ivanu postoji vrlo jednostavno rješenje, već ga nosite u džepu – svoj mobitel. Da, dobro ste pročitali. Preuzmite na mobitel aplikaciju Erste Wallet i jednostavnim očitanjem QR koda plaćajte na prodajnom mjestu ili prebacite neposredno novac s računa na račun. Raskusuravanje nikad nije bilo lakše, a znoj i nelagoda riješeni. U aplikaciju učitajte i sve Loyalty kartice pa skupljajte bodove u trgovinama bez traganja za ispravnim komadom plastike. Samo pokažite mobitel. Vrtoglavica riješena.

Za sva daljnja pitanja obratite se svome blagajniku ili savjetniku u najbližoj poslovnici Erste banke. Ili naručite poziv. Online. S novim i inovativnim uslugama stvorite nove, brže i jednostavnije navike i uz Internet vezu s Erste bankarite sa svakog mjesta na svijetu.

Vaš liječnik

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!