Obavijesti

Eucerin Losion za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+

Eucerin Losion za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+
1

Svaki roditelj želi zaštititi svoje dijete kako najbolje može. Dolaskom ljeta dolazi i vrijeme kada je osobito potrebno razmišljati o zaštiti najmlađih članova obitelji.

Zaštita najmlađih od sunca

Djeca su stalno u pokretu i najizloženija suncu. Svaki roditelj zna koliko je teško baš u ljeti djeci objasniti zašto nije pametno se igrati vani ili kupati se kad je sunce najjače. Djeci je potrebno objasniti važnost zaštite od sunca i brige o sebi, a kako biste to mogli, važno je da ste upoznati sa svim činjenicama kako zaštititi djecu.

U djetinjstvu se koža još razvija i stoga je osjetljivija na štetni utjecaj sunca. Dječja koža je tanja, pa je tako i podložnija dubinskom oštećenju stanica. Mlada koža se mora posebno zaštititi od UV zraka i njihovih štetnih posljedica – naime, mnogobrojne znanstvene studije pokazale su povezanost pretjeranog izlaganja suncu u djetinjstvu i nastanka kožnih promjena u odrasloj dobi. Najbolji način da to učinite je Eucerin®. 

Eucerin® proizvodi za zaštitu od sunca za djecu sadrže sastojke koji hidratiziraju i umiruju kožu te potiču obnovu stanica, čineći zaštitnu funkciju kože vitalnijom. 

Eucerin® Sprej za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+, Eucerin® Intenzivni losion za sunčanje s mikropigmentom SPF 25 i Eucerin® Losion za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+ sadrže UVA/UVB zaštitni sustav i filtar Tinosorb®S koji štite od zadobivanja sunčevih opeklina. Losioni su pogodni za korištenje kod djece koja su starija od 6 mjeseci, dok je sprej pogodan za korištenje od prve godine života. Proizvodi su bez mirisa i boja kako bi se minimalizirao rizik od iritacija kože.

Igrajte na sigurno kada je riječ o djeci na suncu:

  • OBVEZNO zaštitite djecu proizvodom s visokim zaštitnim faktorom
  • Nanesite bogatu količinu kreme za zaštitu prije izlaganja suncu
  • Kremu ponovno nanesite svaka dva sata (osobito nakon kupanja)
  • Izbjegavajte intenzivno sunce (od 10 do 17 sati)
  • Držite se hlada, djecu zaštitite odjećom i kapom
  • Za oblačnih dana nemojte zaboraviti nanijeti proizvod za zaštitu

Uvijek pripazite da vaše dijete pije dovoljno tekućine kako ne bi dehidriralo na suncu. Osim opeklina od sunca, sjetite se kako vrućine povećavaju mogućnost toplinskog udara, sunčanog udara ili dehidracije djece. U oba slučaja, savjetujte se s liječnikom.

Pozivamo vas da posjetite promocije Eucerin® proizvoda na kojima možete dobiti savjet o njezi kože, uzorke proizvoda i ostvariti pogodnosti prilikom kupnje. Više informacija potražite na www.eucerin.com.hr 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja