Obavijesti

10 razloga zašto ljetovati s obitelji u Mošćeničkoj Dragi

10 razloga zašto ljetovati s obitelji u Mošćeničkoj Dragi
19

Iako se svi veselimo ljetnom odmoru, nekad je teško udovoljiti zahtjevima svih članova obitelji. Rješenje se nalazi u malom i idiličnom naselju uz jednu od najljepših plaža sjevernog Jadrana.

1. Savršena plaža

Iako općina Mošćenička Draga sadrži 7 pješčanih plaža, najljepša i najveća plaža Opatijske rivijere nalazi se uz samo naselje. Osim kristalno čistog mora, te svoje pristupačnosti i uređenosti, plaža je opremljena suncobranima, tuševima, ležaljkama. Uz ugostiteljske objekte uz plažu, za predah od kupanja, gostima je dostupan i niz sportskih sadržaja, te rekvizita (skuteri, čamci, pedaline, škola ronjenja).

2. Idiličnost Mošćeničke Drage

Kada govorimo o samom naselju, Mošćenička Draga se najbolje može opisati kao pitoreskno naselje, arhitekturom karakteristično za Istru i Kvarner, koje je uspjelo očuvati svoj identitet i nakon preobrazbe iz ribarskog mjestašca u omiljeno obiteljsko odmaralište. Osim svojeg izgleda, naselje obiluje idiličnim trgovinama i neotkrivenim restoranima.

3. Aktivnosti za djecu i tinejdžere

U sklopu Remisens Family Hotela Marina se nalazi i čitav niz aktivnosti namijenjenih najmlađima: igre upoznavanja, mini olimpijade, tematske zabave, oslikavanja lica, potraga za blagom. Uz hotel se nalazi i park s ljuljačkama, pješčanikom, klackalicama i toboganom, dječji bazen, mini klub s igraćim konzolama te brojne aktivnosti pod nadzorom animatora, među kojima su djeci omiljene sladoledne zabave. Tinejdžere će razveseliti stolni nogomet, air hockey, PlayStation igre te tematske zabave.

4. Rekreacijski program

I za odrasle je osmišljen čitav niz aktivnosti. Ljubitelji sporta na raspolaganju imaju dva osvijetljena travnata teniska terena u sklopu Hotela Marina i terene za stolni tenis, odbojku, badminton, streličarstvo i mini golf. Radnim danom i nedjeljama se odvijaju tečajevi step aerobika i joge, a tu su i brojne pješačke i biciklističke staze.

5. SPA & relax zona

U Remisens Family Hotelu Marina, na 800 m2, nalazi se wellness & spa centar Five Elements koji spaja drevnu filozofiju pet elemenata i moderne wellness programe. SPA zona obuhvaća solarij, finsku i infracrvenu saunu te tursku kupelj, a doživljaj možete upotpuniti bogatim izborom raznih masaža, ali i tretmana ljepote, kao što su manikura i pedikura. Savršeni odmor upotpunjuje relax zona s unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom te fitness centar s TechnoGym opremom.

6. Gurmanski užitci

Osim manjih restorana uz plažu i unutar naselja, gostima Remisens Family Hotela Marina je, unutar all-inclusive light ponude, dostupan čitav niz specijaliteta specifičnih za Kvarner i Mediteran. Gosti hotela mogu birati između pansionskog restorana, restorana a la carte i otvorenog snack bara na plaži. Za one zahtjevnije, doručak se poslužuje u sobu, a moguća je organizacije lunch paketa, te vegeterijanski i bezgluteinski meni.

7. Opatija, Lovran, Rijeka

Za one željne dinamičnih zbivanja, Mošenička Draga se nalazi desetak minuta vožnje od većih Kvarnerskih središta kao što je uvijek romantičan gradić Lovran kojeg krasi čitav niz lijepih plaža. Također, tu je kolijevka hrvatskog turizma – Opatija, čija proslava 170. godišnjice turizma u Hrvatskoj, obiluje kulturnim događanjima i bogatom turističkom ponudom. Za kraj, tu je središte urbanog turizma – Rijeka, grad koji živi cijelu godinu i nudi bogatu ponudu društvenih zbivanja.

8. Istra

Naselje Mošćenička Draga graniči s Istarskom županijom, što pojednostavljuje izlete u unutrašnjost najvećeg hrvatskog poluotoka. U kratkom roku možete posjetiti povijesne gradove Pulu i Rovinj, lutati romantičnim šumama središnje istre, istraživati pitoreskne gradove na istarskim brežuljcima, te uživati u gurmanskim užitcima skrivenih restorana Istre.

9. Blizina kontinentalnoj Hrvatskoj

Velika prednost Kvarnera je nevjerojatna blizina kontinentalnom dijelu Hrvatske. Zahvaljujući autocesti, vožnja od Zagreba traje manje od dva sata što Mošćeničku Dragu čini savršenim mjestom, ne samo za godišnji odmor, nego i za brz bijeg od nesnosnih ljetnih vrućina tokom vikenda.

10. Akcijski popusti & cijene

Hrvatski hotelski lanac Remisens je pripremio niz ponuda skrojenih po svačijem ukusu. Posebno se ističe ponuda „Savršeno Ljeto“ koja obuhvaća buffet doručak, ručak i večeru, neograničen pristup bazenskom prostoru, korištenje fitness opreme i pristup SPA zoni, uz prethodnu najavu. Sve goste dočekuje voćni cocktail dobrodošlice, a u cijenu obiteljskih soba je uključen smještaj dva djeteta do koja nisu starija od 13 godina.

Ukoliko se spremate za godišnji odmor, ponuda „Stay Longer – Pay Less“ je upravo za vas. Za svako ostajanje duže od tri noći u hotelu, ostvarujete popust od 50% na prvu noć. Ponuda uključuje i buffet doručak i večeru.

Za savršen obiteljski odmor odaberite ponudu „Obiteljski Odmor“ koja uključuje smještaj u obiteljskoj sobi sa smještajem za dvoje djece koja nisu starija od 13 godina uključenim u cijenu. U cijenu su uključeni paket dobrodošlice uz voćni koktel i fritule, sacher torta i kava, te ice-cream party za djecu.

*sve all-inclusive ponude vrijede od 16.7.2014. do 19.10.2014.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije