Obavijesti

Sport

Komentari 51

Nestao je u 13 sekundi: Conor McGregor izuo Alda iz cipela!

Nestao je u 13 sekundi: Conor McGregor izuo Alda iz cipela!
11

Conor McGregor novi je UFC prvak perolake kategorije nakon što je prvim udarcem nokautirao Josea Alda. Rockhold je preoteo pojas Weidmanu u srednjoj kategoriji...

VIDEO

Conor McGregor i Luke Rockhold novi su prvaci nakon sjajnih nastupa u Las Vegasu. McGregor je za samo 13 sekundi nokautirao prvaka Josea Alda i postao je novi šampion perolake kategorije. Rockhold je iskoristio pogrešku Chrisa Weidmana i osvojio je pojas u srednjoj kategoriji!

Sredio ga u tren oka: Ovo nije bila borba

Dugo se najavljivala borba Conora McGregora i Josea Alda. Na kraju, sve je trajalo tek 13 sekundi. Prvak je pao iz prvog pravog udarca na radost i veselje tisuće irskih navijača koji su stigli u Las Vegas.

- Aldo je jak i brz, ali preciznost pobjeđuje snagu, a tajming brzinu. Aldo je sjajan prvak, zaslužio je da borba traje dulje, ali ovo bi se dogodilo prije ili kasnije. Irska! Uspjeli smo - oduševljen je bio McGregor.

Bivši šampion bio je neutješan.

- Pogodio me i nisam to očekivao. Mislim da nam treba revanš jer ovo nije bila borba. Nisu me smetale Conorove provokacije i uvrede, ne zanima me što govori ili što je govorio, samo želim novu borbu. Vratit ću se - rekao je Aldo.

Weidman ostao bez pojasa

Chris Weidman borio se protiv Lukea Rockholda. No dobio je batine koje će dugo pamtiti. Nitko nije tako razbio Weidmana kojem je ovo prvi poraz u karijeri. 

REUTERS/PIXSELL

Luke Rockhold je zasluženo osvojio titulu u srednjoj kategoriji.

- Ovo je Lukeova večer, imam obitelj koja me voli i svoje navijače i njima poručujem da ću se vratiti - rekao je Weidman.

Bivši prvak pogriješio je u jednoj situaciji, pokušao je pogodili Rockholda, ali je završio na parteru. Tu je Rockhold dovršio borbu.

- Čini se da to nije bio najpametniji potez. No došao je i moj dan da izgubim - dodao je Chris Weidman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše