Obavijesti

Viral

Komentari 6

U posebnom odijelu 8 minuta letio iznad Grand Canyona

U posebnom odijelu 8 minuta letio iznad Grand Canyona
8

Yves Rossy (51), poznati avanturist koji nebom leti u posebnom odijelu, proteklog vikenda uspio je pomoću odijela 8 minuta letjeti iznad stjenovitog Grand Canyona

VIDEO

Švicarac Yves Rossy (51) poznat i kao 'Jetman' uspio je čak osam minuta letjeti iznad Grand Canyona u SAD-u, piše Daily Mail. Poznati avanturist prošlog je petka morao odgoditi let zbog sigurnosnih problema. Već u subotu sve je bilo spremno za ponovni pokušaj. 

Uspeo se na helikopter koji ga je odvezao na visinu od 2.400 metara. Tada je skočio i pomoću svojih krila i motora letio punih osam minuta i prešao osam kilometara. Odijelo za let je izradio sam. Uspio je postići brzinu od oko 305 kilometara na sat prije nego je otvorio padobran i sigurno se spustio u dno kanjona. Rossy je rekao kako mu je ovaj prvi let u SAD-u jedan od najboljih u životu. 

U svojem mlaznom odijelu već je preletio jezero Geneva 2002. i engleski Kanal 2008. Let nad Grand Canyonom planirao je dvije godine, a dozvolu od Federalne avijacije dobio je pola sata prije prvog pokušaja u petak. 

- Nisam bio spreman. Sigurnost nije bila na nivou. Ne bi bilo pošteno prema timu ljudi koji su ovdje zbog mene da radimo u nesigurnim uvjetima- rekao je Rossy. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.