Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
156 komentara

'Ako me jedna od mojih žena ljuti, seksa nema mjesec dana'

Ivan Sukhov (34) iz Rusije želi imati još žena i najmanje 50 djece. Obitelj živi u trosobnom stanu, a žene i Ivan rade pa kažu da imaju dovoljno novca za cijelu obitelj

Foto: Screenshot/
156 komentara

Ivan Sukhov (34) iz Rusije ima tri žene i devetero djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu te su druge dvije s na temelju usmenog dogovora. 

Natalia i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku obitelj.

Foto: The Saleroom

- U početku sam bila protiv toga i nisam si mogla zamisliti cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja - kaže Natalia.

Ona i Ivan imaju šestero djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj obitelji. 

Foto: The Saleroom

- Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira što moji roditelji kažu - rekla je Madina.

Ivan i njegove supruge rade te  Ivan tvrdi da imaju dovoljno novaca za cijelu obitelj. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira kupiti kuću u predgrađu. Ivan kaže da žene ponekad kažnjava. 

Foto: The Saleroom

- Svaku noć k sebi pozovem jednu ženu. No ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana- kaže Ivan, piše Mirror. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nježne žene. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message