Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
156 komentara

'Ako me jedna od mojih žena ljuti, seksa nema mjesec dana'

Ivan Sukhov (34) iz Rusije želi imati još žena i najmanje 50 djece. Obitelj živi u trosobnom stanu, a žene i Ivan rade pa kažu da imaju dovoljno novca za cijelu obitelj

Foto: Screenshot/

Ivan Sukhov (34) iz Rusije ima tri žene i devetero djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu te su druge dvije s na temelju usmenog dogovora. 

Natalia i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku obitelj.

Foto: The Saleroom

- U početku sam bila protiv toga i nisam si mogla zamisliti cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja - kaže Natalia.

Ona i Ivan imaju šestero djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj obitelji. 

Foto: The Saleroom

- Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira što moji roditelji kažu - rekla je Madina.

Ivan i njegove supruge rade te  Ivan tvrdi da imaju dovoljno novaca za cijelu obitelj. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira kupiti kuću u predgrađu. Ivan kaže da žene ponekad kažnjava. 

Foto: The Saleroom

- Svaku noć k sebi pozovem jednu ženu. No ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana- kaže Ivan, piše Mirror. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nježne žene. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message