Obavijesti

Viral

Komentari 156

'Ako me jedna od mojih žena ljuti, seksa nema mjesec dana'

'Ako me jedna od mojih  žena ljuti, seksa nema mjesec dana'
1

Ivan Sukhov (34) iz Rusije želi imati još žena i najmanje 50 djece. Obitelj živi u trosobnom stanu, a žene i Ivan rade pa kažu da imaju dovoljno novca za cijelu obitelj

VIDEO

Ivan Sukhov (34) iz Rusije ima tri žene i devetero djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu te su druge dvije s na temelju usmenog dogovora. 

Natalia i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku obitelj.

- U početku sam bila protiv toga i nisam si mogla zamisliti cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja - kaže Natalia.

Ona i Ivan imaju šestero djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj obitelji. 

- Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira što moji roditelji kažu - rekla je Madina.

Ivan i njegove supruge rade te  Ivan tvrdi da imaju dovoljno novaca za cijelu obitelj. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira kupiti kuću u predgrađu. Ivan kaže da žene ponekad kažnjava. 

- Svaku noć k sebi pozovem jednu ženu. No ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana- kaže Ivan, piše Mirror. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nježne žene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.