Viral

Komentari 51

Ako Srbi na izborima ne glasaju za Vučića pojest će ih dinosaur?!

Ako Srbi na izborima ne glasaju za Vučića pojest će ih dinosaur?!

Vučićev nesuđeni glasač na kraju shvaća da je učinio veliku pogrešku i da mu ne preostaje ništa drugo nego da napravi vremeplov i vrati se u prošlost da ispravi grešku...

I Srbija se sprema za parlamentarne izbore koji će se održati u nedjelju, 21. lipnja, a desničarska Srpska narodna stranka koju vodi Aleksandar Vučić itekako se trudi da se pokaže isključivim favoritom.

I dok dio oporbe bojkotira izbore, a kritičari optužuju srbijanskog predsjednika Vučića da je zloupotrebom vlasti eliminirao mogućnost slobodnih izbora, jučer se u medijima pojavio poprilično bizaran predizborni spot njegove stranke.

POGLEDAJTE VIDEO Novi bizarni predizborni spot SNS-a:

U spotu glavni lik ne izlazi na izbore, ne daje glas Vučićevoj stranci, i tako, naravno, pokreće apokaliptični slijed događaja.

Vučićev nesuđeni glasač na kraju shvaća da je učinio veliku pogrešku i da mu ne preostaje ništa drugo nego da napravi vremeplov i vrati se u prošlost da ispravi grešku.

Ali to nije sve!

On se vrati predaleko u prošlost gdje ga pojede ni više ni manje nego - dinosaur!

- Zašto biste htjeli da vas pojede dinosaur? Nemojte ostati u prošlosti, glasajte za budućnost! - poruka je s kraja videa.