Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Bizarni spomenik u Rusiji: Na grob joj stavili ogromni iPhone

Ne zna se kako je Rita umrla no imala je samo 25 godina. Sudeći prema njezinim fotografijama jako je voljela svoj mobitel. Spomenik čak sa zadnje strane ima logo Applea

Foto: Ufa1/east2west news
21 komentara

Djevojka (25) je zakopana u Rusiji ispod masivnog iPhonea koji je visok 1,5 metar. Rita Šameva je umrla u siječnju 2016. godine zbog nepoznatog uzroka. Spomenik joj je postavio otac Rais ranije ove godine.

Na spomeniku je slika Rite, a iPhone sa zadnje strane ima logo Applea. Otac Rais nije htio davati izjave o niti bilo kakva objašnjenja o neobičnom spomeniku. Nikolaj Jevdokimov koji je vidio spomenik je dao izjavu za ProUral.

Foto: Drom.ru/east2west news

- Mislio sam da imam halucinacije. Kako se američki smartphone mogao odjednom pojaviti na našem groblju. I to tako veliki. Vidio sam puno spomenika no nikada ovakav. Vrlo neobično - rekao je Nikolaj.

Mirror piše da se o Riti malo zna. No voljela je jako putovati i imala je prijatelje u Njemačkoj. Lokalni klesar Ilgam Galiulin tvrdi da on nije napravio taj spomenik. 

Foto: Privatni album/east2west news

- Otac i ja radimo spomenike po narudžbi no ovako neobičan spomenik prvi puta vidim - kaže Ilgam. Spomenik je navodno napravila tvrtka iz Sibira. Dizajner Pavel Kaljuk je napravio sličan spomenik kao promidžbeni trik.

- Počeli smo raditi takve spomenike za izložbe kako bi privukli pažnju - kaže. No nakon izložbe u Novosibirsku počele su im dolaziti pomalo bizarne narudžbe. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message