Obavijesti

Viral

Boban Rajović ulaznicama nagrađuje najvjernije fanove

Boban Rajović ulaznicama nagrađuje najvjernije fanove
4

Popularni cnogorski pjevač Boban Rajović koji prije otprilike mjesec dana napunio splitsku Spaladium Arenu do zadnjeg mjesta, privodi kraju pripreme za još jedan spektakularni koncert u Areni Zagreb

Za Bobana nastup u Areni Zagreb znači više od samog koncerta
- Ovaj koncert u Zagrebu predstavlja mi jedan sažetak priče o usponu kroz pjevačku karijeru; priču o odricanju i ne odustajanju od svojih snova kao i ono najvažnije - priču o ljubavi i povezanosti s publikom s čime se rijetko koji izvođač može pohvaliti, istaknuo je zgodni Crnogorac za čije se koncerte već godinama traži ulaznica više bez obzira nastupao on u Dalmaciji, Slavoniji ili prekrcavao zagrebačke noćne klubove.

Na ovom megakoncertu u zagrebačkoj Areni uz Bobana će nastupiti i posebni glazbeni gosti iznenađenja. Ako je suditi po njegovom prijateljstvu s brojnim estradnim zvijezdama, očekuju nas popularni pjevači iz cijele regije.
- Neka to bude slatko i fantastično iznenađenje za moju publiku. Uvijek do sada potrudio sam se učiniti da ovakve velike priče moja publika dugo pamti, a uvjeren sam da će tako biti i u Zagrebu. U Areni ćemo u petak 20. svibnja napraviti najluđu diskoteku na Balkanu, kaže popularni Boban. 

Zato vjerojatno i ne čudi što je većina zagrebačke arene već rasprodana jer Boban svoje fanove ima širom Hrvatske, kao i u susjednim zemljama. Karte za koncert možete kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili kod mobilnih blagajni, te na taj način ostvariti dodatni popust od 10kn na svaku kartu i CD na poklon uz svaku kupljenu kartu. Mobilne blagajne: 099 3403 214 (Antonio) i 091 1958 783 (Edin).

Ovom prilikom čitatelje našeg portala nagrađujemo s 5 puta po dvije ulaznice za koncert u Areni Zagreb. Prvih 5 osoba koje svoje podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) pošalju na mail bobanarenazg@gmail.com osvojit će ovu senzacionalnu nagradu. Sretno svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.