Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
62 komentara

Bolesnu kćerkicu pripremio na smrt odvevši ju na njezin grob

Dvogodišnja Zhang Xin Lei boluje od talasemije, bolesti uzrokovane genetičkim poremećajima koji uzrokuju smanjenu količinu normalnih dijelova hemoglobina...

Tata i kći
Foto: Calimero Sport
62 komentara

Ova obiteljska priča iz Kine neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Malena Zhang Xin Lei (2) boluje od talasemije, bolesti koja organizmu daje smanjenu količinu normalnih dijelova hemoglobina. Bolest joj je dijagnosticirana kad je imala tek dva mjeseca, a njeni roditelji Zhang Liyong i Deng Min odlučili su ju pripremiti na ono najgore.

Odveli su je na obiteljsko grobno mjesto i s njom legli u iskopanu jamu. Na liječenje su dosad potrošili više od 90 tisuća kuna, ali uzalud. Nakon što su shvatili da joj nema pomoći, pokazali su joj što je čeka.

- Ta ideja mi je pala na pamet i odlučio sam upoznati našu malenu s mjestom na kojem će počivati u miru. Sve što mogu je udovoljiti joj svaki dan najbolje što znam - rekao je Zhang. Određeni dio novca za liječenje posudili su od prijatelja, a lijekovi i transfuzija krvi postali su im preskupi.

Majka Deng Min čeka drugo dijete. Talasemija uzrokuje oštećenje organa i izrazito je opasna po život, pa su očajni roditelji pripremljeni na najgori ishod - smrt svoje voljene kćerkice.

- Stjerani smo u kut. Ne postoji druga opcija - kroz suze je zaključila nesretna majka.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message