Viral

Komentari 15

Bračni par tvrdi da su snimili blizanke iz Isijavanja: Prvo smo čuli zvižduk pa grebanje po zidu

Bračni par tvrdi da su snimili blizanke iz Isijavanja: Prvo smo čuli zvižduk pa grebanje po zidu

Lovci na duhove Lee i Linzi Steer tvrde da su čuli zvukove grebanja i vidjeli dizalo koje se otvara bez ikakvog razloga

Bračni par koji se bavi lovom na duhove tvrdi da je vidio duhove dvoje djece tijekom svog boravka u hotelu koji je proglašen kao najukletiji u Velikoj Britaniji, prenosi Manchester Evening News.

Lee (55) i Linzi Steer (52) tvrde da su imali jako čudno iskustvo tijekom boravka u Adelphi hotelu u Liverpoolu. Ovaj par kaže kako im je bila želja odsjesti u ovom hotelu zbog priča da je uklet.

Rezervirali su sobu 105 u kojoj je navodno i prije bilo paranormalnih pojava, a sve su dokumentirali na svojoj Facebook stranici Ghosts of Britain na kojoj ih prati preko 1.8 milijuna ljudi.

- Jedna od prvih stvari koju smo primijetili je lift. Dok smo snimali na hodniku vrata lifta su se otvarala i zatvarala bez razloga, nikog nije bilo unutra - rekao je Lee.

- Također smo čuli zviždanje u liftu te zvukove grebanja u našoj sobi - dodao je Lee.

Par svoje pohode snima putem Facebook live prijenosa, a jedan od pratitelja istaknuo je kako se na jednoj snimci može vidjeti dvoje djece.

- Meni to izgleda kao dvoje djece, a jedno mi djeluje kao curica. Podsjećaju me na blizanke iz filma The Shining (Isijavanje) - rekla je Linzi.

- U našoj sobi je bilo jako hladno dok je u kupaonici bilo toplo. Temperatura bi se iznenada znala promijeniti i za 10 stupnjeva, a nismo držali otvorene prozore - rekla je Linzi.