Obavijesti

Viral

Komentari 0

Budi IN vam poklanja 5 paketa knjiga o uređenju interijera

Budi IN vam poklanja 5 paketa knjiga o uređenju interijera
1

Budi IN će u novoj nagradnoj igri nagraditi petero čitatelja kompletom knjiga renomirane hrvatske dizajnerice interijera Mirjane Mikulec!

VIDEO

Uvijek dobrodošle savjete o uređenju doma možete pročitati u knjigama "Kupaonice" i "Ulazak u svijet interijera", a do nagrade možete doći vrlo jednostavno - potrebno je samo odgovoriti na postavljeno pitanje, a točan odgovor zajedno s podacima pošaljite na e-mail nagrada@budi.in.

Pitanje možete pronaći na portalu budi.in.

Nagradna igra traje do utorka 12. srpnja, kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

O knjigama:

KUPAONICE
Nakon dvije ranije izdane knjige o uređenju doma, Mirjana Mikulec izdaje novu seriju knjiga od kojih će svaka zasebno biti posvećena jednoj funkcionalnoj cjelini svakog doma. U suradnji s RTL Televizijom 24.lipnja je izašla prva knjiga pod nazivom „Kupaonice“. Nova knjiga Mirjane Mikulec otkriva iznenađujuće mogućnosti uređenja prostora kupaonica prilagođene svakom ukusu te svima dostupnom dizajnu. Izdanje je dostupno u prodaji od 24.06.2011. na svim kioscima „Tiska“. 

ULAZAK U SVIJET INTERIJERA
Knjiga je zamišljena kao kompilacija većega dijela objavljenih članaka u dnevnim novinama, specijaliziranim časopisima i internetskim stranicama koje se bave uređenjem interijera, s posebnim osvrtom na nekoliko interijera dizajniranih u studiju za uređenje interijera Domus nobilis. Tekstovi članaka su najvećim dijelom ostali neizmijenjeni.

Tematski podijeljena na 15 cjelina, knjiga je zamišljena kao priručnik koji sadrži  neke osnovne, opće savjete za uređenje različitih, ne samo stambenih već i poslovnih i javnih prostora. Kako je naglasak na praktičnim i osobnim, profesionalnim iskustvima same autorice, primarna svrha ove knjige jest približiti te olakšati pristup uređenju prostora svakom čitatelju, bez obzira na njegovo predznanje i iskustvo u možebitno ranijem sudjelovanju u uređenju nekog prostora.

Pravila nagradne igre potražite ovdje.

Uključite se i u ostale naše nagradne igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin