Obavijesti

Viral

Komentari 0

Budi.IN nagrađuje kreativnost vrijednim poklon bonovima!

Budi.IN nagrađuje kreativnost vrijednim poklon bonovima!
1

Vaša kreativnost se nagrađuje! Uzmite bojice, olovku ili temepre u ruke i nacrtajte ili naslikajte bilo što inspiriano Sajmom kreativnih detalja i osvojite poklon bonove od 1000, 500 i 400 kn!

VIDEO

Povodom drugog po redu Sajma kreativnih detalja, portal Budi.In i Centar Kaptol nagrađuju vašu kreativnost. Uključite se u natječaj, pošaljite nam fotku svog kreativnog crteža i osvojite super nagrade!

Nacrtajte sliku vezanu uz Sajam kreativnih detalja i stavite svoj omiljeni modni dodatak u vlastitu viziju. Mogućnosti su doista brojne - niste ograničeni temom niti tehnikom crtanja ili slikanja, bitno je samo da se u vašem radu vidi inspiracija Sajmom. Ako mislite da vam kist ili drvene bojice ne leže baš dobro u ruci, ne brinite jer ovo nije natječaj u kojem se traže umjetnička djela već vaše viđenje modnih i dekorativnih detalja.

Što možete osvojiti?

Redakcija portala Budi.IN će od svih pristiglih prijava izabrati tri najbolje koje ih osvoje kreativnošću, humorom, bojama, posebnošću ili nečim drugim. Autori odabranih radova će na Sajmu kreativnih detalja replicirati svoj rad nakon čega će im mladi hrvatski dizajneri, odnosno izlagači na Sajmu, dodijeliti nagrade:

Prva nagrada: poklon bon trgovine Max & Co. u vrijednosti od 1000 kn
Druga nagrada: poklon bon frizerskog studija Opium u vrijednosti od 500 kuna
Treća nagrada: poklon bon dm-a u vrijednosti od 400 kuna

Kako do nagrade?

Do 1. prosinca popunite obrazac na portalu Budi.IN i uploadajte scan ili fotografiju slike koju ste nacrtali. Imena dobitnika će biti objavljena najkasnije 2. prosinca!

Dođite na Budi.IN Sajam kreativnih detalja

Drugi po redu Budi.IN Sajam kreativnih detalja održat će se 7. i 8. prosinca, a na jednom mjestu će okupiti vodeće hrvatske kreativce nakita, torbi i dodataka za uređenje interijera. Ove godine će na Sajmu svoje radove predstaviti 17 kreativaca koji svoje detalje izrađuju isključivo sami, a njihov ručni rad je još jedan izvrstan dokaz o kvalitetnim i zanimljivim hrvatskim proizvodima koji se nude na tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili
'ZANIJEMILI SMO'

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Sjećate se bisera iz Zagreba? E imamo još većeg: 'Dva stokilaša naprijed da se Fiat ne prebaci'
LUDA VOŽNJA

Sjećate se bisera iz Zagreba? E imamo još većeg: 'Dva stokilaša naprijed da se Fiat ne prebaci'

Puntića je dvojac iz Rijeke natrpa do krova. U njega su utrpali ogromni kauč i ormar: 'Taj mali auto čak je dobro podnosio sav taj teret'
Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...
NEĆE TO NIGDJE

Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...

Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga ugrozio, snašao se čovjek. Ušparao 100 eura...'