Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Cajke, zastave, bijesne vozilice: Tako žive bogati klinci Balkana

Sa stanjem na Balkanu svi su upoznati, nikad dosta para, mladi se iseljavaju u inozemstvo u potrazi za svojim mjestom pod suncem, no zlatna mladež našeg podneblja ipak malo manje osjeća sveopću krizu...

Foto: Rich Balkan Kids (Instagram)
25 komentara

U seriji Instagram profila koje se bave objavljivanjem fotografija bogatih klinaca sa svih strana svijeta, sve popularniji je Instagram profil Rich Balkan Kids koji objavljuje fotografije mladih iz regije (i iz Hrvatske) koji se vole hvaliti bijesnim autima, satovima i putovanjima, ukratko - lagodnim životom.

POGLEDAJTE VIDEO

Na sva zvona hvale se i skupocjenom odjećom, satovima i šampanjcem koji se toči u hektolitrima. Ono što ih razlikuje od inozemnih 'kolega' je to što je na njihovim slikama često prisutno domoljublje. Često se na njihovim snimkama u pozadini mogu čuti kako trešte cajke.

Albanska zlatna mladež IMA SE, MOŽE SE... Bogata djeca Tirane: Albanska zlatna mladež zna kako se živi

Administratori stranice pozivaju mlade bogate s Balkana da šalju fotografije njima u inbox, a onda ih oni objavljuju uz odgovarajuće hashtagove. Gledajući fotografije na toj stranici, pitamo se - osjeti li bogata balkanska mladež uopće krizu?

instagram RASKOŠ I SJAJ Zlatna mladež Teherana na Instagramu se hvali luksuzom

Dominiraju bogati 'klinci' iz Srbije, no ima i onih iz Lijepe naše, većinom su gastarbajteri. Kako izgleda 'zlatna mladež' našeg podneblja, pogledajte u nastavku.

Foto: Rich Balkan Kids (Instagram)

Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram)

Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram) Foto: Rich Balkan Kids (Instagram)

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message