Obavijesti

Viral

Komentari 24

Četiri dana hodao s 'Nokijom 3310' u želucu, izvadili je bez reza: Navodno Snake još radi

Četiri dana hodao s 'Nokijom 3310' u želucu, izvadili je bez reza: Navodno Snake još radi
5

Muškarac (33) došao je u prištinsku bolnicu i požalio se na bolove. Odveli su ga na redngen. I šokirali se kad su vidjeli snimku. Morali su mu hitno izvaditi mobitel jer su se bojali kiseline iz baterije

VIDEO

Kirurg iz Prištine objavio je na Facebooku fotografije rendgena i mobitel koji je izvadio 33-godišnjem pacijentu iz želuca.

Muškarac je mini Nokiju 3310 imao u želucu četiri dana. Javio se u bolnicu žaleći se na bolove. Odveli su ga na rendgen i vidjeli mobitel BM10, mini verziju popularne Nokije, kojeg će prepoznati starije generacije. 

Mobitel je ugrožavao pacijentov život jer je postojala mogućnost da iz baterije procuri kiselina. Izvadili su mu mobitel bez da su ga rezali. Odlučili su se na endoskopsku metodu, kojom se manje intervencije rade instrumentom koji u tijelo ulazi kroz usta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imao vibrator u anusu: 'Sve ću vam reći, izvedite ženu i djecu'

Objavili smo 2017. priču iz đurđevačkog područja kad je uspaničena žena zvala Hitnu. Rekla je da joj je muž u predinfarktnom stanju, da je gotov. Dežurna liječnička ekipa stigla je brzo, a rasplet situacije ih je, blago rečeno, zatekao.

- Sve ću vam reći, samo neka žena i djeca izađu, obratio se muškarac dežurnoj ekipi đurđevačke Hitne pomoći.

Nije djelovao kao da je na izdisaju pa ih je zanimalo što im želi reći. Na njihovo iznenađenje, skinuo je hlače.

- Cijeli dan imam vibrator u stražnjici. Vibrira već dugo - kazao je ekipi Hitne pomoći, koja ga je šokirano promatrala.

Doktore, zaglavio mi se protuavionski metak

U studenom 2011. godine, na Hitnom prijemu KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu završio je muškarac (50) kojemu je u anusu zaglavio protuavionski metak kalibra 20 milimetara i dug 11 centimetara.

Pacijentu su dali anesteziju kako bi ga relaksirali, a potom nježno kliještima izvadili predmet. Tijekom zahvata, koji nije bio traumatičan za pacijenta, ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti od eksplozije, tvrdili su tad liječnici.

Odmah nakon zahvata, čim je anestezija prestala djelovati, pacijenta su otpustili kući. Izvađeni metak uzeli su pirotehničari te ga, kao i svako drugo eksplozivno sredstvo koje zaplijene, uništili u kontroliranim uvjetima.

Nakon što su muškarca otpustili iz bolnice, na vrata mu je pokucala policija. Morali su mu pretražiti stan kako bi se uvjerili da u njemu ne skriva još eksplozivnih sredstava.

Doktor Marijan Koršić, kirurg s više od 40 godina staža na KBC-u Rebro i KB-u Merkur, svojedobno nam je rekao kako takvih slučajeva bude u prosjeku oko pet na godinu. Obično je riječ o dobrostojećim i obrazovanim ljudima, koji nerijetko imaju obitelj.

Iz anusa su vadili janjeće kosti, metke, lonce, tikvice

■ Problem nastane kad u nestašnim i bizarnim seksualnim igricama predmet pobjegne u široki dio anusa koji se zove ampula.

■ Jedan pacijent u anus je uspio ugurati trbušastu tikvicu. U bolnicu se javio tek nakon dva dana jer je mislio da će sama izaći, no tikvica je u međuvremenu već počela trunuti.

■ Nekad se posljedice mogu riješiti ako liječnik uzme samo kliješta. Kod nekih je situacija opasna za život, pa se predmeti moraju vaditi operacijom kroz trbušnu šupljinu.

■ Pacijenti kojima vade razne predmete iz anusa, prema iskustvu liječnika, rijetko su pripadnici srednjeg sloja ili ljudi sa sela.

■ Obično su komunikativni, a o svojim sklonostima liječnicima govore detaljno i bez stida. Često su oženjeni i imaju djecu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković