Viral

Komentari 1

Dezodoransom sam si smrznuo bradavice, samo su otpale...

Dezodoransom sam si smrznuo bradavice, samo su otpale...

Učenik (15) iz Liverpoola pristao je na glup izazov svojih prijatelja te je zbog toga ostao bez bradavica. Sad se osjeća glupo, a čak mu se i njegova prva djevojka ne može prestati smijati...

Jedan je 15-godišnjak iz Liverpoola zauvijek ostao bez bradavica nakon što je prihvatio suludi izazov svojih prijatelja, javio je Mirror.

Učenik, čiji identitet nije otkriven, presvlačio se nakon sata tjelesnog, kad mu je prišao prijatelj i izazvao ga da isprazni dva dezodoransa na svoje bradavice. Ne znam odakle mu prijatelju takva ideja, ali još nam je manje jasno zašto ju je ovaj 15-godišnjak prihvatio. 

- Prislonio mi je dezodorans na bradavicu i nije bilo posebno strašno. Prvo me peklo, pa sam osjetio hladnoću, a onda i malu bol. Kad su se dezodoransi ispraznili, lagano je pokušao pomaknuti moje bradavice, ali one su otpale - priča ovaj genijalac, koji je nakon cijelog 'procesa' otišao na idući školski sat, kao da se ništa nije dogodilo.

- Sjedio sam na satu njemačkog jezika i gledamo sam svoja posla, ali svi drugi su gledali u mene. "Stari, imaš krvi po košulji", viknuo mi je netko od njih i tad sam primijetio kako krvarim iz mjesta gdje su mi prije bile bradavice. Učitelj me htio poslati kod naše medicinske sestre, ali rekao sam mu da sam dobro - priča nepromišljeni mladić.

Za kraj je poručio svima da ga ne pokušavaju kopirati.

- To je bilo glupo s moje strane. Prihvatio sam izazov i sad nemam bradavice. Čak mi se i moja djevojka smije - kaže za kraj.