Viral

Komentari 4

Dirljiva priča napuštenog psića: Gospođa napisala tužnu poruku, malena Ruža pronašla novi dom

Dirljiva priča napuštenog psića: Gospođa napisala tužnu poruku, malena Ruža pronašla novi dom

Oglas za udomljavanje ljubimca na Facebook stranici Zaklada Beštie pokrenuo je mnoge. Od lutanja po Šestanovcu, do skloništa, pa napokon u sretnom i toplom domu

Tužna priča o lovačkom psu dirnula je mnoge, nakon što je na Facebook stranici Zaklada Beštie objavljen oglas za udomljavanje zanemarenog psa po imenu Ruža.

- Malena Ruža lutala je zaseokom Žeževica kada ju je pronašla mještanka s kojom je provela točno petnaest dana. Gospođa se u malenu Ružu zaljubila i pružila joj svu ljubav i pažnju, ali je na žalost nije mogla zadržati zbog svoje starije dobi. Ruža je još jedan lovački pas koji je zanemaren, izgubljen ili napušten, uvijek po istom principu. Krivolovci su oni koji se prema ovim divnim psima odnose kako ih volja, bez ikakve kazne i posljedica - piše u objavi.

Gospođa je malenoj Ruži napisala poruku prije rastanka.

- Nikada te neću zaboraviti. Daj Bože da te udome i da ti budu dobri kao ja. Ružo moja - napisala je starija gospođa na kartonsku kutiju.

U nedjelju su, nakon velikog interesa Ruži pronašli novi dom.

- Malena Ruža se od nedjelje nalazi na sjajnom privremenom domu na području Splita. Obitelj kod koje se nalazi zaljubljena je u nju te prolaze kroz proces privremenoga udomljenja nakon kojega će je, vrlo vjerojatno, trajno zadržati. Veoma smo sretni zbog interesa javnosti i velike želje da joj se pruži sretan i topao dom nakon svega što je prošla - poručili su iz Zaklade Beštie.

Gospođa koja je brinula 15 dana o Ruži, obaviještena je i sretna kako je završila priča.