Obavijesti

Viral

Komentari 71

Djevac (16) osvojio je kartu za orgije: 'Idem, tata me pustio...'

Djevac (16) osvojio je kartu za orgije: 'Idem, tata me pustio...'
1

Sretni Brian porijeklom je iz Čilea, živi s roditeljima u New Yorku, a kako bi sudjelovao u natječaju, iskoristio je podatke s tatine kreditne kartice bez da mu je to spomenuo

VIDEO

Pobjednik natječaja za besplatnu ulaznicu za tzv. Sex Island holiday je 16-godišnji djevac Brian. Riječ je o kontroverznom događaju koji traje četiri dana, odigrava se na karipskom otoku, a muškarcu koji kupi kartu u vrijednosti od 4600 funti (oko 38.000 kuna) jamči neograničen seks s najmanje dvije djevojke. 

U ovom slučaju, kompanija koja stoji iza svega organizirala je nagradni natječaj i zajamčila da će sretniku pokriti sve troškove. 

Sretni Brian porijeklom je iz Čilea, živi s roditeljima u New Yorku, a kako bi sudjelovao u natječaju, iskoristio je podatke s tatine kreditne kartice bez da mu je to spomenuo.

'Tata me educirao o spolnim bolestima'

Roditelji su ju dali dopuštenje za odlazak na zabavu koja počinje danas. 

- Kupio sam futrolu za mobitel i torbicu za 60 dolara. Nakon što sam vidio snimke sa Sex Islanda želio sam biti tamo, ali nisam ni sanjao da ću dobiti nagradu. Kad su mi poslali e-mail o nagradi, nisam mogao vjerovati, kaže Brian. 

Napominje i da su se roditelji ljutili na njega kad im je rekao što je učinio, ali otac je na kraju popustio. Iako mu je majka i dalje protiv, Brian je u utorak krenuo na mjesto događanja, u Trinidad i Tobago, piše The Sun.

Tamo će, zajedno s još 50 muškaraca koji su platili put i ulaznice, biti s mnoštvom djevojaka na luksuznom brodu.

- Ne mogu spavati, jedva čekam doći tamo. Želim voditi ljubav prvi put u životu. U ovim godinama, gubitak nevinosti jako mi je važan. Pokušao sam naći djevojke na Tinderu, ali nikad se nisam imao hrabrosti naći s njima jer nisam vjerovao da su na fotografijama s profila zaista one, kaže Brian koji je, kako tvrdi, u školi poljubio prijateljicu, ali ona s njim nije htjela više ništa. 

Brianova majka s njim ne razgovara otkad joj je rekao da je dobio kartu za Sex Island. Otac je želio ići s njim, ali organizatori mu nisu dopustili.

- Poučio me o seksu i rekao da budem pažljiv zbog spolnih bolesti, rekao je tinejdžer.

Grupni seks s 15 djevojaka

Zubar Ryan iz New Yorka, koji je nedavno uživao na Sex Islandu, tvrdi kako svaki muškarac može izabrati dvije djevojke koje su s njim cijelo vrijeme i ispunjavaju mu sve seksualne želje. Tvrdi i da su droge besplatne za sve, a da je dopušteno i sudjelovanje u grupnom seksu s 15 djevojaka i to na sat vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način