Obavijesti

Viral

Komentari 60

Dobro živi od vrćenja guzom: Zarađuje stotine tisuća dolara

Dobro živi od vrćenja guzom: Zarađuje stotine tisuća dolara
6

Jessicu Vanessu i njezino umijeće tverkanja na mreži Vine prati gotovo 2 milijuna ljudi, što je ponukalo predstavnike velikih tvrtki da se preko njenih videa oglašavaju

VIDEO

Jessica Vanessa (22) iz Orlanda, nekadašnja profesorica u vrtiću, pohvalila se medijima da jako dobro živi od tverkanja na društvenoj mreži Vine.

Naime, budući da je njezina umješnost u tom erotskom plesu do sada privukla gotovo dva milijuna obožavatelja, Vanessu su počele plaćati velike kompanije da ih spominje u videima, pa sada godišnje zarađuje šesteroznamenkasti iznos.

- Danas za samo šest sekundi zaradim koliko sam uspijevala spremiti u džep za četiri mjeseca predavanja. Kupila sam novi automobil te potpuno otplatila dugovanja prema školi u kojoj sam diplomirala - izjavila je atraktivna djevojka kojoj su nadjenuli nadimak najbolje tverkerice na svijetu.

Nekoć povučena, Vanessa je u intervjuu priznala da je s vremena na vrijeme uhvati kriza, te da joj nije svejedno kada je ljudi nazivaju 'kurvom' zbog toga čime se bavi.

- Za mene je to samo vrsta plesa. Međutim, pogađaju me takvi komentari i dvaput sam bila nadomak odluci da se maknem s društvenih mreža, obrišem sve profile i dosadašnje radove. Srećom, imam obitelj koja me podržava, a pogotovo su to brat koji me snima i baka koja je divlja u duši poput mene - kazala je.

Pogledajte čime je to privukla toliki broj obožavatelja:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.