Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

'Doći će riđi čovjek': I Tarabići su prorekli Trumpovu pobjedu?

Mitar i Miloš Tarabić bili su najpoznatiji srpski proroci 19. stoljeća, koji su, tvrde Srbi ovih dana, odavno predvidjeli dolazak Donalda Trumpa na mjesto predsjednika SAD-a...

Foto: 24sata Video
61 komentara

Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladaće sve do smrti svoje od Boga date... Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska, stoji u proročanstvu Mitra Tarabića koje su od pobjede Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima povezuje upravo s njim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1192217 / ]

I dok su i Baba Vanga i Nostradamus, tvrde 'upućeni', također prorekli uspon Donalda Trumpa, Tarabići ga jedini prikazuju u poprilično dobrom svjetlu, kao čovjeka koji neće voditi ratove što je, kad su u pitanju američki predsjednici, gotovo izumrla vrsta. 

Tko su bili Tarabići?

Mitar (1829.-1899.) i Miloš Tarabić (1809- 1854.) bili su inače, kao što smo već pisali, priprosti i nepismeni seljaci. Rođeni su u selu Kremna pokraj Užica prema kojemu se njihova proročanstva nazivaju Kremanskim proročanstvima. brzo nakon doseljenja okumili su se sa svećeničkom obitelji Zaharić. Kumska veza je doprinijela da svećenik Zaharija Zaharić bude svjedok proročanstava Tarabića i da ih pomno zapisuje za buduće naraštaje. Među njihova najvažnija proročanstva spada i ono o raspadu Jugoslavije. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message