Obavijesti

Viral

Komentari 0

Donosimo Pravila Velike Proljetne nagradne igre

Donosimo Pravila Velike Proljetne nagradne igre
1

Od srijede u Proljetnoj nagradnoj igri 24sata sakupljaj kupone i osvoji Kiu Sportage te svaki dan jednu od 24 vrijedne nagrade

VIDEO

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) te Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/2010) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Proljetna nagradna igra „

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom “Proljetna nagradna igra“ je 24sata d.o.o., Zagreb,
Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651.
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata", te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u periodu od 23. travnja do 05. svibnja 2014.

Članak 3.

Početak nagradne igre nazivom « Proljetna nagradna igra » je srijeda  23. travnja 2014 godine.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena na www.24sata.hr/proljetna nagradna igra

Članak 4.

Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri «Proljetna nagradna igra »  iznosi 258,442,94kn sa PDV-om, a čini ga:

 Glavna nagrada:
-    Kia sportage NEW ( SL-IW), broj šasije: IWW5D2A17D, jedinična vrijednost: 149.989,99

Sporedne dnevne nagrade:
-    1x Bicikl, NAKXUS, jedinične cijene: 833,75kn
-    24x Role, BOND KF LADY BLK/BRDX, jedinične cijene 643,75kn
-    1x Vrtna garnitura, Meblo, jedinične cijene 4319,06kn
-    24x Bon Pevec, jedinična vrijednost 500kn
-    24x Bon Plodine, jedinična vrijednost 500kn
-    24 Roštilj, ROX, jedinične cijene 178,11kn
-    1x Skuter, Honda SCOOTER – Vision 50, 4 taktni jednocilindrični, dva ventila OHC,
     Zračno označen: jedinične cijene 20.312,50kn
-    91x Pretplata na 24sata na tri mjeseca, jedinična vrijednost: 91 kn
-    24 Bon Mercator, jedinična vrijednost 700kn
-    24x Visokotlačni perač, HDEm 401, jedinična cijena 500kn
-    2x 1.000 kn na potrošačkoj kartici

Nagrade nisu zamjenjive za novac.
Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Mehanizam nagradne igre

Članak 5.

Nagradna igra ima dva paralelna mehanizma. Mehanizam za osvajanje glavne nagrade i mehanizam za osvajanje sporednih nagrada.

Mehanizam za osvajanje glavne nagrade:


Od 23. travnja do 03.svibnja  2014. svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati. U nedjelju, 04.05.2013. godine, i u ponedjeljak 05.05.2013. bit će objavljen po jedan joker kupon, koji može zamijeniti jedan propušten kupon.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata - koji tijekom trajanja nagradne igre sakupe ukupno 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona i 1 joker kupon, ili 8 nagradnih kupona i 2 joker kupona ). Sakupljene kupone čitatelji trebaju poslati sa svojim podacima: ime, prezime, adresa i broj telefona, s naznakom «Proljetna nagradna igra 2014» na adresu  P.P. 195, 10 001 Zagreb.

U bubanj za izvlačenje nagrada ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 13.svibnja 2014. do 09:00 sati ujutro.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnik – prihvaćaju obavezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima.

Mehanizam za osvajanje sporednih nagrada. 


Mehanizam nagradne igre organizira se na  bazi dnevnog kola.
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre, točnije od 23. travnja do 03.svibnja na dnevnoj bazi, točnije od 0:00 do 15:00 sati, pošalju SMS poruku koja sadrži kod, vezan uz nagradu koju žele osvojiti u nagradnoj igri, sa svojim imenom, prezimenom te adresom na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om), te svi oni koji od 23. travnja do 03.svibnja na dnevnoj bazi, točnije od 0:00 do 15:00 sati nazovu telefonski broj 060 600 600 ( cijena poziva 1,50 sa PDV-om za pozive sa fiksne, te 2,40kn sa PDV-om za pozive sa mobilne mreže ) te prate upute operatera.
Kodovi s kojima čitatelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri se mogu pronaći u tiskanom izdanju 24sata svakog dana od 23. travnja do 03. svibnja 2014., a sastoje se od 3 različite znamenke.
Nagrade koje čitatelji mogu osvojiti se mijenjaju na dnevnoj bazi, točnije u deset dana trajanja nagradne igre izmjenjuje se po 24 različite nagrade koje može osvojiti različiti broj dobitnika na dnevnoj bazi.
Svi koji na dnevnoj bazi pošalju SMS, od 00:00 sati do 15:00 sati sa kodom koji se odnosi na nagradu koja se dijeli taj dan, a prema kodu koji se na dan igranja nagradne igre može pronaći u tiskanom izadnju 24sata, ulaze u dnevno kolo izvlačenja na taj isti dan samo za nagradu koja se dijeli taj dan.
Svi koji na dnevnoj bazi nazovu telefonski broj 060 600 600 od 00:00 sati do 15:00 sati i prijave  kod koji se odnosi na nagradu koja se dijeli taj dan, a prema kodu koji se na dan igranja nagradne igre može pronaći u tiskanom izadnju 24sata, ulaze u dnevno kolo izvlačenja na taj isti dan samo za nagradu koja se dijeli taj dan.
Isto vrijedi i za ostale nagrade.
U bubanj za izvlačenje ulaze samo poruke koje su poslane na dan izvlačenja, a kako bi čitatelj sudjelovao u izvlačenju i slijedećeg dana, potrebno je ponovno poslati SMS poruku sa kodom koji je taj dan izašao u tiskanom izdanju 24sata.
Kodovi će se svakodnevno objavljivati u tiskanom izdanju 24sata na dan kada čitatelj sudjeluje u nagradnoj igri.
Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.
Sudionici u nagradnoj igri – dobitnik- prihvaća obavezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uproabu i objavu svojih osobnij podataka navedenih u SMS poruci i priukupljenih putem telefonskog govornog automata.

Članak 6.

Nagrada koja se može osvojiti u mehaizmu sa kuponima (Kia Sportage ) će se javno izvlačiti u prostorijama 24sata d.o.o., Oreškovićeva 3d, 10010 Zagreb uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika i to u utorak, 13. svibnja, 2014. godine nakon 10:00 sati.

Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada, naznačenih u članku 4. ovih Pravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik.
Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.

Članak 7.

Dobitnik koji je osvojio glavnu nagradu, Kia Sportage, biti će objavljen na www.24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Članak 8.

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene obavijesti  o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri koja će biti upućena pismenim putem dobitniku.

U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.
Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

    Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 9.

Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 11.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska i/ili weba.

Članak 12.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 13.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.


Članak 14.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
 

KLASA: UP/I-460-02/14-01/245
UR BROJ: 513-07-21-01/14-3
Datum: 16.04.2014.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta