Viral

Komentari 11

'Došao me izvesti na spoj, ali zbog stanja njegova automobila sam pobjegla, frajer je ogavan'

'Došao me izvesti na spoj, ali zbog stanja njegova automobila sam pobjegla, frajer je ogavan'

Ako odlazite na spoj, onda ćete se vjerojatno urediti, namirisati, ispeglati odjeću... Ali nemojte zaboraviti ni na vaš automobil. Jedan je mladić to saznao na malo teži način...

Jedna je mlada blogerica i TikTokerica, poznata samo kao Tee, na svojem profilu podijelila doživljaj s posljednjeg spoja na kojem je bila. Priča je u kratkom roku postala viralna zbog situacije u kojoj se našla djevojka. Dečko koji ju je pokupio 'zaboravio' je očistiti svoj automobil prije spoja. pa se na objavljenim snimkama vidi hrpa smeća po podu.

To ju je toliko šokiralo da je odlučila već tu prekinuti spoj.

- Sigurno mogu reći da ga više nikada neću vidjeti - otkrila je na snimci koja je u kratkom roku prikupila na stotine tisuća pregleda.. 

U video pod naslovom 'smrdi gore nego što izgleda', Tee je snimila nered oko svojih nogu. Ispričala je kako misli da muškarac uopće ne razlikuje kantu za smeće od vlastitog automobila.

- Ako je to njegov auto, kakva mu je onda kuća, ili još gore, njegovo donje rublje? Bolje da si završila s njim - jedan je od komentara podrške.

Kad je video prikupio nevjerojatnih tri milijuna pregleda, Tee je objavila kako ju je 'prljavi frajer', kako su ga nazvali na TikToku, nazvao i zamolio za drugu priliku.

- Rekao mi je da je automobil sad čist i da bi me volio odvesti na pravi spoj - poručila je djevojka, ali nije otkrila je li pristala na njegovu ponudu.