Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
55 komentara

Došli se pozdraviti s psom koji je pao u jamu i čuli lavež s dna

PAO JE 80 METARA DUBOKO U JAMU: Talijan je psa kraj Barbana izgubio u prosincu kad je bio u lovu. Nakon tjedan dana s kćeri je došao do jame, kćer je bacila igračku, a iz dubine se čuo lavež...

Foto: B. Petrović/Glas Istre
55 komentara

Giuseppe Trivellat satima je dozivao psa kraj jame. Nije bilo laveža. Pomislio je kako je njegov vjerni Zumo uginuo pri padu u jamu od 140 metara. Taj dan lovio je kraj Barbana u Istri. Posljednji GPS signal sa psa bio je kraj jame. Talijan se vratio iz lova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegova kćer htjela se oprostiti od ljubimca i molila tatu da se vrate kako bi Zumi kao posljednji pozdrav bacila omiljenu igračku u jamu. Došli su nakon tjedan dana, kćer je bacila igračku, iz jame se čuo lavež...

Foto: B. Petrović/Glas Istre

Nevjerojatnu priču objavio je talijanski portal Il giornale di Vicenza, a prenio je Glas Istre razgovarajući s vatrogascima koji su spasili psa. Bili su to pulski vatrogasci Vedran Vitasović, David Peruško, Emanuel Krstulović, a s njima je psa spašavao i speleolog Moreni Almassi.

Foto: B. Petrović/Glas Istre

Pet sati spuštali su se 80 metara u jamu, tamo ih je čekao neozlijeđeni Zuma. Pas se nije opirao kad su ga obgrlili mrežom kako bi ga izvukli. Prema riječima vatrogasaca, Giuseppe nije mogao prestati plakati kad je vidio svog psa Zumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message