Viral

Komentari 17

Drama na nudističkoj plaži: Divlja svinja mu ukrala laptop, pa ju je gol lovio okolo...

Drama na nudističkoj plaži: Divlja svinja mu ukrala laptop, pa ju je gol lovio okolo...

Muškarac se izležavao na Teufelsseeu u zapadnom dijelu Berlina, a divlja svinja navodno je prvo ugledala pizzu koju su jeli drugi kupači. To ju je potaklo da krene u akciju...

Pomalo nevjerojatne scene odvile su se u Njemačkoj, na nudističkoj plaži u blizini Berlina.

Kupač na nudističkoj plaži na jezeru pokraj Berlina sa sobom je ponio i laptop, a njega mu je ukrala - divlja svinja, javlja Guardian.

Kupač je potom počeo trčati za divljom svinjom gologuz, a taj trenutak uslikala je Adele Landauer koja je usput i otkrila kako je čovjek bio jako sretan kad ga je pitala može li podijeliti njegove fotografije.

- Priroda uzvraća udarac! Pokazala sam čovjeku fotografije, on se nasmijao od sveg srca i dao mi dopuštenje da ih objavim - napisala je Landauer na Facebooku.

Muškarac se izležavao na Teufelsseeu u zapadnom dijelu Berlina, a divlja svinja, koju se u zadnje vrijeme u Njemačkoj često viđa na javnim površinama, navodno je prvo ugledala pizzu koju su jeli drugi kupači. Potaknuta prizorom zgrabila je žutu vreću s laptopom, vjerojatno u nadi kako se u njoj nalazi hrana.

- Čovjek je dao sve od sebe, iako je bio gol kao od majke rođen - rekla je Landauer, a drugi svjedok otkrio je kako je žrtva nesretnog zločina dobila ogroman pljesak kad se vratila iz šume...