Viral

Komentari 1

Dva i pol metra čiste ljubavi: U Rusiju sam otišao naći suprugu, želim da mi rodi kćer i sina...

Dva i pol metra čiste ljubavi: U Rusiju sam otišao naći suprugu, želim da mi rodi kćer i sina...

Najviši čovjek svijeta nakon razvoda opet traži ljubav. Za oko su mu zapele ruske dame, a nada se kako će jednu sretnu ljepoticu odvesti sa sobom natrag u Tursku...

Sultan Kosen (39), prema Guinnessovoj knjizi rekorda, najviši je čovjek na svijetu s 2,51 metara visine. Nedavno se u Turskoj razveo od svoje supruge, pa se odmah bacio u potragu za idućom... Otputovao je u Rusiju, a u svoju Tursku se ne planira vratiti bez prave dame, javlja Daily Star.

- Najveći problem s bivšom suprugom bio je komunikacija. Ona je pričala arapski, a ja turski. Nismo se idealno sporazumijevali - rekao je Sultan, čiji je prvi brak, unatoč jezičnoj barijeri, potrajao sedam godina. Prva supruga bila je poprilično visoka sa 175 cm, ali to ovom romantiku nije uvjet.

- Čuo sam da su Ruskinje predivne, ali i da imaju predivne duše. Odmah sam znao da su to prave žene za mene. Ja ću brinuti za nju financijski i sve joj omogućiti. Volio bih dobiti kćer i sina s budućom suprugom da se moja loza nastavi - rekao je ovaj farmer po zanimanju i dodao:

- Volio bi suprugu odvesti u Tursku. Živim na povijesnom mjestu, daleko od mora, ali tamo bi imali sve što nam treba - završava ovaj mladić, za čiju je visinu kriv tumor, zbog kojeg je u njegovo tijelo izlučivalo previše hormona rasta.