Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
42 komentara

Egzotika na Njuškalu: Majmuni se prodaju i za 3.000 eura

Od egzotičnih tarantula, preko zmija i majmuna, Njuškalo je pun zanimljivih životinja koje možete kupiti ili udomiti - već danas. Pogledajte koje!

42 komentara

Na Njuškalu se skriva pravo maleno bogatstvo različitih životinja iz svih krajeva svijeta. Osim ogromne ponude pasa, mačaka i ostalih klasičnih kućnih ljubimaca, za vas smo izdvojili i neke koje nećete naći u svačijem domu. Unatoč tome, riječ je o predivnim primjercima iz životinjskog svijeta koje možete kupiti i udomiti uz par klikova mišem. Onim računalnim.

1. Sugar Glider

Njuškalo

Opis: Prodaju se tri jedinke - mama, kćer i tata sugar glidera (leteće vjeverice) zajedno s kavezom i svim igračkama. Cijena ne bi trebala biti problem kada je riječ o ovako slatkom biću - samo 1000 kuna

2. Bengalski mačak

Njuškalo

Opis: Prodaje se čistokrvni, vrhunski bengalski mačić s pedigreom i zdravstvenom knjižicom/EU putovnicom koji je uz to i mikročipiran. Mačić je potomak izuzetnih linija i roditelja izvrsnog karaktera. Cijena - 4300 kuna.

3. Bradata agama

Njuškalo

Opis: Prodavač je dobio novo leglo ovih simpatičnih guštera, a uz jedinke, možete odmah kupiti i cijeli terarij. Tko voli - nek izvoli. Cijena - 250 kuna.

4. Tarantula

Njuškalo

Opis: Nije za arahnofobe. Prodaje se ženka predivne tarantule svijetlo-plave boje, zajedno s terarijem. Prodavač tvrdi kako je ova vrsta tarantule veoma aktivna, što automatski znači da je zanimljivija za promatranje svakom tko se želi baviti ovim hobijem. Cijena - 460 kuna.

5. Boa konstriktor

Njuškalo

Opis: Prodaje se predivna boa jarkožute boje. Riječ je o mladom mužjaku, sa svim potrebnim papirima. Cijena - 1800 kuna.

6. Afrički patuljasti jež

Njuškalo

Opis: Prodaje se idealan ljubimac za ljude koji nemaju puno slobodnog vremena, kao i za one koji nemaju puno prostora. Mirne su i čiste životinje te su jako privržene vlasniku. Cijena - između 350 i 500 kuna, ovisno o boji. 

7. Zlatnoruki tamarin

Njuškalo

Opis: I šlag na kraju. Majmun tamarin, zlatnoruki. Predivna životinja koja u prirodi obitava u šumama Amazone. To je patuljasti majmun koji teži max. do 0.5 kg. Rep mu je specifičan po tome što je duplo duži od dužine tijela što ga čini vrlo atraktivnim. Hrani se voćem, povrćem i insektima. Cijena - 3000 eura ili 23.000 kuna.

8. Žutočupasti kakadu

Njuškalo

Opis: Prodavač iz Slovenije prodaje par žutočupastih kakadua. Stari su deset godina, prstenovani i imaju sve potrebne papire. Cijena im je 12.000 kuna.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message