Obavijesti

Viral

Komentari 14

FOX-ovog snimatelja ogrebao duh kad je snimao ukletu kuću

FOX-ovog snimatelja ogrebao duh kad je snimao ukletu kuću
3

Ekipa FOX43 kanala na snimanju se pojavila potpuno skeptična, a onda se dogodilo nešto što ih je uvjerilo da se u kući događa nešto doista paranormalno i neugodno...

VIDEO

Deanna i Tom Simpson bračni su par koji već godinama živi u Pennsylvaniji, u SAD-u. Tamo su kupili kuću i očekivali miran obiteljski život. Međutim, dogodilo se nešto potpuno suprotno i danas su uvjereni da njihovu kuću opsjeda više od pet duhova i jedan demon. 

Zbog paranormalnih aktivnosti u kući već su nekoliko puta završili u različitim dokumentarcima što je zainteresiralo i ekipu američkog TV kanala FOX43. Tamo ih se pojavilo dvoje - novinarka i snimatelj. Deanna je sjela za kuhinjski stol i intervju je mogao početi. Međutim, nakon samo desetak minuta primijetila je grimasu na licu snimatelja. 

Iako je mislio prešutjeti što se dogodilo da ne prekida intervju, snimatelj Nick Petrillo priznao je da je na ruci osjetio nešto vrelo, a nakon toga je osjetio grebanje. To nije bio prvi slučaj grebanja gostiju u kući i njemu obično pribjegava demon koji je prilično nasilan. 

U kući su se u prošlosti dogodila i ubojstva

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Deanna je objasnila da je sve počelo prije nekoliko godina kada je sanjala da uz nju stoje dva muškarca. Kada je otvorila oči, vidjela je da oni zaista stoje uz njen krevet. Također, jednom je u refleksiji zrcala u kupaoni vidjela mrtvu plavokosu djevojčicu. Kaže da su sile koje opsjedaju njihovu kuću vrlo negative, iako, kaže - nekoliko je duhova ženskih osoba uporno štiti. 

Kada su kupovali kuću prije sedam godina nisu znali da je opsjednuta. Danas je pak zbog paranormalnih pojava ne mogu prodati. U kuću su im dolazili i svećenici i istraživači paranormalnog i nije došlo do nikakve promjene. 

- Kada slušam priče o drugim ukletim kućama, to obično budu situacije s otvaranjem ladica. Pa to je ništa. Mi živimo u paklu, zaključila je Deanna.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'
IMANJE ZA UŽIVANJE

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'

Plus+ Obitelj Janović iz Marinaca kraj Vinkovaca na svom imanju od 3000 metara četvornih brine od 20 pasa. Vlasnici ih ostavljaju na čuvanju, treningu, igranju

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!
PUTOVANJE S LJUBIMCIMA

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!

Specijalizirane web stranice pokrenula je Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ), gdje su na jednom mjestu objedinjene informacije vezane uz mogućnosti i obaveze za sve putnike s ljubimcima
Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata će 23. travnja moći osvojiti ulaznice za za projekciju kultnog nijemog filma strave "Nosferatu" u Lisinskom.