Viral

Komentari 8

Gastro.hr vas daruje poklon bonom u iznosu 1000 kuna!

Gastro.hr vas daruje poklon bonom u iznosu 1000 kuna!

Ako su vam jagode najdraže proljetno voće i imate recept koji vam svi hvale, uključite su u izazov #mjesecjagoda portala Gastro.hr i osvojite 1000 kuna!

Ne postoji bolji vjesnik proljeća od jagoda, koje osim što su slatke i traju do sredine srpnja, iskoristive su u masi recepata. Upravo zbog toga, portal Gastro.hr je pokrenuo blogerski izazov #mjesecjagoda u kojemu su objavljeni najfiniji slatki recepti. Jelena  je pripremila red velvet cake, Sandra pitu s rabarbarom i jagodama, Matejka crumble s jagodama...

Sa željom da i vi budete inspirirani zajedno s nama za #mjesecjagoda, u iščekivanju vaših jagodastih recepata, portal Gastro.hr čak pet najboljih je u suradnji s Emmezetom odlučio nagraditi s poklon bonom u iznosu 1000 kuna!

Kako do nagrade? 

Za unos recepata na portalu Gastro.hr se trebate registrirati pa ako to još niste učinili, možete ovdje.
Recept koji će osim sastojaka imati i fotografiju s oznakom Gastro.hr unesite preko obrasca za unos recepta, a možete to učiniti sve do 8. lipnja.
Redakcija portala Gastro.hr će odabrati najbolje recepte do 10. lipnja kada kreće i glasovanje. 
A čak pet recepata će biti nagrađeno Emmezeta poklon bonom u iznosu 1000 kuna!


Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje, trk po mjericu jagoda i sudjelujte u izazovu portala Gastro.hr #mjesecjagoda!