Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Gina (47): Ja sam najzgodnija baka, Carrie (36): Ne, ja sam!

Kad kažem da sam baka, nitko mi ne može vjerovati, hvali se Carrie koja, kako tvrdi, dobiva brojne poruke obožavatelja. Gina pak tvrdi da je ona najzgodnija i da je na njoj gotovo sve prirodno...

Foto: Instagram
43 komentara

Tko je najzgodnija baka na svijetu? Britanci i Australci ovih dana oko toga vode debatu na društvenim mrežama, a u ljutoj konkurenciji su 36-godišnja Britanka Carrie Hilton i Australka Gina Stewart kojoj je 47. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Carrie je postala poznata nakon što je na razne operacije plastične potrošila 13.000 funti (oko 110.000 kuna) i na društvenim mrežama se sama proglasila "najzgodnijom bakom". Unučicu je dobila početkom godine - njena kći Clarice (17) tada je rodila malu Jessicu.

No, sada se u cijelu priču uplela Gina koja također tvrdi da je najzgodnija baka i dodaje da je, za razliku od Carrie, na njoj gotovo sve prirodno. 

- Ma, Gina izgleda dobro za svoje godine, moram priznati. Ipak, sumnjam da nije išla ni na kakve tretmane, makar botoksom, rekla je Hilton za Daily Mail dodajući da je ona najzgodnija baka i da tu nema nikakvu konkurenciju. 

Baka Carrie radi kao prodajni predstavnik u medijima u engleskom Boltonu, ima crni pojas u Kickboxingu, a za svoju zemlju osvojila je čak šest srebrnih medalja. Trenira najmanje pet puta tjedno kako bi ostala u formi, a izgled joj popravljaju silikoni u grudima, navlake za zube, ekstenzije uza kosu, obrve i trepavice i ponešto botoksa u obrazima.

- Kad kažem da sam baka, nitko mi ne može vjerovati, hvali se Britanka koja, kako tvrdi, dobiva brojne poruke obožavatelja u kojima joj većinom nude seks. Ipak, neki odu i korak dalje pa joj ponude i brak. 

Na drugoj strani zemaljske kugle, u Australiji, gospođa Stewart odlično nosi svojih 47 godina. Ima dva sina i dvije kćeri, a kaže da je jedina kozmetička operacija koju je prošla bilo povećanje grudi prije 10 godina. 

- Ne koristim ni botoks i fillere, pijem samo alkalnu vodu, a moje tajno oružje je i ulje šipka. Stavljam ga na lice svaki dan, kunem vam se da usporava starenje, kaže Gina.

Na Instagramu ju pravi više od 75.000 ljudi dok je broj fanova njene britanske suparnice znatno manji - tek 12.000. 

- Nisam tu da bih privlačila pozornost. Mislim da je svatko lijep. Svojim profilom želim samo inspirirati druge žene-. Život je prekratak za osude, poručuje Australka. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message