Obavijesti

Viral

Komentari 180

Ispunjava li se proročanstvo?! "Istanbul će biti pravoslavan"

Ispunjava li se proročanstvo?! "Istanbul će biti pravoslavan"
2

Prema 'Kremanskom proročanstvu' braće Tarabić, svijet će se naći usred 'općeg rata', a glavna će se bitka voditi između Rusije i Turske i to baš u Istanbulu...

VIDEO

Odnosi između Rusije i Turske napetiji su no ikad. Ruski je avion na 17 sekundi ušao u zračni prostor Turske što je Turcima bilo dovoljno da ga sruše, unatoč tomu što dokumenti pokazuju da Turska godišnje u zračni prostor Grčke ulazi više od dvije tisuće puta, a svakodnevno ulazi i u zračne prostore Iraka i Sirije. 

Odgovor Vladimira Putina bio je oštar - Tursku je optužio da im je 'zabila nož u leđa', a usred 'škripanja zubima' s obje strane, zastupnici ruske Dume zatražili su da se pravoslavnoj Crkvi vrati slavna Aja Sofija u Istanbulu. 

Proročanstvo braće Tarabić

U situacijama poput ove često se briše prašina s mnogih proročanstava, a tako je bilo i ovog puta. Mnogi ove događaje stavljaju u kontekst 'Kremanskog proročanstva' braće Tarabić u kojemu stoji kako će svijet zahvatiti opći rat u kojem će se najveća bitka voditi između Rusije i Turske

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ona će se, predvidjela su braća, voditi na području Carigrada (Istanbul) koji će 'ponovno postati pravoslavni grad'. Taj se dio izravno povezuje s mogućnošću eskalacije sukoba i zahtjevom za povrat Aja Sofije. 

Kad počne rat, s Istoka će naići čovjek na bijelom konju i reći: 'Stani narode, Bog na nebu, Car na zemlji!', piše u proročanstvu, kao i uputa da će ljude spasiti vjera u Boga, kao i post, pokajanje i dobročinstvo. 

Proročanstvo Mile Dupora

U svjetlu nedavnih događaja na granici Turske, neki će se prisjetiti i proročanstava 'najvećeg hrvatskog proroka' Mile Dupora koji je najavio 'propast Zapada' tj. kraj civilizacije nakon ciklusa koji je potrajao dvije tisuće godina. 

U tom dijelu također spominje i ruski kao mogući vječni jezik i sveto pismo. Čovjek je u životu imao zaista zanimljivih proročanstava o čemu opširno čitati možete ovdje

Proročanstvo Babe Vange

Kada su u pitanju Rusi i proročanstva, Baba Vanga nezaobilazan je faktor. Ona je naime još za vrijeme SSSR-a najavila 'slavu Vladimira i slavu Rusije' koja će opet postati imperij. 

- Nema te sile koja bi mogla slomiti Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvjetati. Nitko ne može zaustaviti tu veliku zemlju - rekla je Vanga. Mnogi prognostičari rečeno i napisano o Rusiji kao o zemlji koja ima posebnu misiju u duhovnoj obnovi svih naroda često citiraju. Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine

Ona je također najavila i 'treću kataklizmu' koja će započeti 2010. godine, a nastaviti se 2014. No, Treći svjetski rat biti će, prema njoj, izbjegnut. 

- Svijet će se jedva suzdržati od globalnog međusobnog sukoba svih zemalja - prorekla je Baba Vanga. 

Baba Vanga je rasprodana

Svetica, špijunka, Nostradamus u suknji... Njezine priče zainteresirale su baš sve. U desetak dana, koliko je knjiga na kioscima, razgrabljena je. I zato smo samo zbog vas tiskali još primjeraka. U prodaji su za 39,90 kuna.

24sata
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle