Obavijesti

Viral

Komentari 24

Jeziva snimka: Preko radija je snimio glas pokojnog stanara?

Jeziva snimka: Preko radija je snimio glas pokojnog stanara?
1

Prije nego što pogledate video objavljen u utorak na YouTubeu, imajte na umu da će za koji dan Noć vještica i da je snimka možda tek nečiji pokušaj da vas uplaši

VIDEO

Korisnik YouTubea nadimka Tim objavio je u utorak na svom kanalu jezivu snimku koja možda dokazuje postojanje zagrobnog života ukoliko nije riječ o jezivoj šali priređenoj uoći Noći vještica.

Naime, taj je muškarac satima snimao šum između radijskih postaja, uvjeren da ima nade da zabilježi takozvani fenomen elektronskog glasa (ukratko, riječ je o tehnici snimanja komunikacije s pokojnicima).

U tome je naposljetku i uspio, pa navodno 'uhvatio' obraćanje 's druge strane', glas izvjesnog vijećnika Davida Bellea, koji si je u tom stanu u prosincu 2006. godine oduzeo život.

- Stani. Ovo je moja soba. Gdje je Isabelle? Ne mogu naći vrata. Gdje su vrata? Isabelle - riječi su koje je radio prenio, a koje su postale smislene tek nakon što je snimka puštena unatrag.

Autor videa je na kraju ustvrdio kako je uspio doznati tko je Isabelle, te napomenuo da se supruga gospodina Bellea upravo tako zvala i da je s njom imao sina Nathana.

Je li se samo šalio ili doista ima sustanara zbog kojeg iz elektronskih aparata dopiru neobični zvukovi ne znamo, ali smo vas za kraj dužni upozoriti da slušanje snimke u kasni noćni sat može uzrokovati da namjerno ostavite svjetla upaljena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta