Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
71 komentara

K'o od majke rođeni: Veterinari snimili provokativan kalendar

Oko 50 studenata poziralo je golo, prekrivajući strateška mjesta različitim rekvizitima. Fotografije su snimljene u polju, uz potok, u štali, na traktorima, konjima..

Foto: Instagram
71 komentara

Studenti veterine s Novog Zelanda skinuli su se za humanitarne svrhe i snimili neobičan kalendar, piše Daily Mail.

Oko 50 studenata poziralo je golo, prekrivajući strateška mjesta različitim rekvizitima. Fotografije su snimljene u polju, uz potok, u štali, na traktorima, konjima...

Snimanje kalendara u kojem sudjeluju studenti s treće godine postala je već tradicija, a svi prihodi od prodaje idu zakladi koja brine o umirovljenim psima koji su nekad radili u policiji, vojsci i slično.

Dio sredstava studenti će uložiti u organizaciju proslave kojom će obilježiti "Half Way Day" - polovicu odrađenog studija.

- Snimiti grupne fotografije s polugolim kolegama je bilo zbilja posebno iskustvo. No kroz ove godine svi smo postali dobri prijatelji pa smo i to odradili kroz smijeh i zabavu - kazala je studentica Hannah Burrows.

- U početku je bilo malo neugodno, ali isplatilo se jer je za humanitarne svrhe - kazao je student Tommy Mills.

Kalendar će ovaj tjedan biti pušten u prodaju, a može se naručiti u bilo koji dio svijeta preko stranice "Barely There Vet Calendar" po cijeni od 15 dolara. 

Pročitajte još i ovo! Ovo je sladoled koji liječi mamurluk. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message