Obavijesti

Viral

Komentari 6

Kamera je snimila čudnog lika: 'Što li Dobby radi ispred kuće?'

Kamera je snimila čudnog lika: 'Što li Dobby radi ispred kuće?'
1

Iako se najvjerojatnije radi o djetetu željnom zabave, obožavatelji Harry Pottera tvrde kako se ipak radi o dobrom vilenjaku koji je tragično poginuo u posljednjem nastavku knjige

VIDEO

Ovo je vilenjak Dobby iz knjiga "Harry Potter", napisali su brojni korisnici društvenih mreža, komentirajući bizarnu snimku nadzorne kamere jedne obitelji u Americi. 

Čudnu snimku postavila je na mreže Vivian Gomez pred čijom je kućom bizaran lik krenuo hodati i malo plesati. Čudna figura izgledala je kao vilenjak iz popularnih knjiga J.K. Rowling. Prestrašena Vivian na Facebooku je napisala da je pogledala snimku i još uvijek pokušava shvatiti o čemu se radi. 

- Prvo sam vidjela sjenu ispred ulaznih vrata, a onda ovo... Je li netko vidio to isto? Druge dvije kamere iz nekog razloga nisu ništa snimile - napisala je. 

Iako se najvjerojatnije radi o djetetu željnom zabave, obožavatelji Harry Pottera tvrde kako se ipak radi o dobrom vilenjaku kojeg je Harry oslobodio od obitelji Malfoy, a koji je tragično poginuo u posljednjem nastavku knjige. 

- Dobby je došao vidjeti jeste li na sigurnom - jedan je od komentara pod objavom, no neki i nisu pretjerano oduševljeni čudnim stvorenjima koji im hodaju po susjedstvu. 

- Svi se šale da je to Dobby, ali ja sam odlučila više ne izlaziti iz kuće po noći - napisala je jedna korisnica. 

No, neki su upozorili da se na snimci vide dvije sjene, što bi moglo značiti da je netko upravljao lutkom u obliku vilenjaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju