Viral

Komentari 20

Kanađanin dar od bivše cure čuva zamotan već 47 godina

Kanađanin dar  od bivše cure čuva zamotan već 47 godina

Isprva sam vjerovao kako ćemo se pomiriti i taj poklon otvoriti zajedno. Sada mi je jednostavno postala navika da ga samo gledam i uživam  tome što nikada nije otvoren, kaže Adrian

Većina nas s teškom mukom čeka božićno jutro da bi otvorili darove ispod bora no ovaj je Kanađanin uspio čak 47 godina gledati isti neotvoreni poklon. Adrian Pearce iz Edmontona primio je poklon još 1970. godine od bivše djevojke koja ga je nakon toga ostavila. Tada je bio zaljubljeni 17-godišnjak i pohađao školu u Torontu. Tadašnja djevojka Vicki uručila mu je dar i prekinula vezu zbog čega je bio ljutit i razočaran pa je na poklon potpuno zaboravio. Bacio ga je ispod jelke i tada svojoj obitelji rekao kako ga nikada neće otvoriti. Obećanje je uspio održati pa dar stoji zamotan do današnjeg dana. 

U međuvremenu se oženio i dobio djecu no neotvoreni poklon uvijek je vraćao pod jelku. Sve dok njegova supruga nije 'poludjela' i rekla mu da tom daru ispod jelke nije mjesto. 

Medijima je ispričao kako ga je kontaktirala sestra bivše djevojke pa se s njom i našao nekoliko puta. Zaključili su kako među njima više nema strasti i odnos je tu završio. Godinama kasnije svako toliko pogledao bi neotvoreni dar te je odlučio ponovno stupiti u kontakt s Vicki, ali bez uspjeha. 

- Isprva sam vjerovao kako ćemo se pomiriti i taj poklon otvoriti zajedno. Sada mi je jednostavno postala navika da ga samo gledam i uživam  tome što nikada nije otvoren. Možda ne želim ni znati što je unutra - kaže Pearce koji razmišlja da misteriozni dar otvori na 50. godišnjicu. Zamisao mu je i da objavi svojevrsni natječaj u kojemu bi zainteresirani pokušali pogoditi što je zamotano u plavom ukrasnom papiru. Za sudjelovanje bi uplatili simbolični prilog koji bi nakon otvaranja dara Pearce skupio i novac darovao u humanitarne svrhe.

- Možda na taj način priča dođe i do Vicki pa zajedno proslavimo moju lijepu gestu - kazao je Pearce za CBC News