Viral

Komentari 10

Kao prava Barbie: Preboljela je anoreksiju, danas je trenerica

Kao prava Barbie: Preboljela je anoreksiju, danas je trenerica

Osim anoreksije, Lola je pretrpjela i obiteljsko zlostavljanje. Ipak, ništa ju nije pokolebalo i danas je uspješna trenerica fitnessa. U jednom trenutku imala je tek nešto više od 30 kilograma...

Lola Pähkinämäki, nazvana ljudskom Barbie, danas je uspješna fitness trenerica. Ipak, život nimalo nije mazio ovu 24-godišnjakinju iz Finske, koja je preboljela anoreksiju i pretrpjela obiteljsko zlostavljanje. U jednom trenutku težila je tek nešto više od 30 kilograma i jela jednu jabuku dnevno, piše Mirror.

Lola Pähkinämäki

Nakon teške borbe s poremećajem u prehrani, Lola danas teži 50 kilograma i kaže da je zadovoljna. Nakon oporavka, odlučila je operirati grudi i 'isfurati' stil barbike, a na operaciju je potrošila više od pet tisuća funti (oko 45 tisuća kuna).

- Oduvijek sam voljela barbike i nikad nisam pomislila da bi bilo moguće izgledati poput jedne. Nasilnici su me zapravo i zvali barbikom, jer su znali da nisam izgledala poput barbika koje sam voljela. Zato sam godinama zlostavljala vlastito tijelo, ali sam konačno prihvatila tko sam i shvatila da u životu ima puno toga važnijeg od izgleda, kaže Lola, koja živi u trećem najvećem finskom gradu, Turku.

Lola Pähkinämäki

Tijekom odrastanja, Lola je uvijek smatrana "debeljucom" i to je usmjerilo njeno ponašanje u tinejdžerskim godinama. Odgoj roditelja alkoholičara također je ostavio traga na njoj, ali danas smatra da je hrabra i samostalna žena, koju na Instagramu prati više od 50 tisuća korisnika.