Obavijesti

Viral

Komentari 0

Komentirajte Illamasqua kolekcije i osvojite nagrade!

Komentirajte Illamasqua kolekcije i osvojite nagrade!
1

Koji vam se look najviše sviđa? Na što vas podsjeća? U kakvoj situaciji biste ga nosili? Pokažite svoju kreativnost i originalnost! Napišite nam svoj komentar i osvojite jednu od vrijednih nagrada

Budi.IN vas poziva da komentirate Illamasqua make-up kolekcije! Autore 5 najboljih komentara nagrađujemo Illamasqua poklonima od 400 kn koje možete izabrati na www.illamasqua.hr.

Komentirati možete do petka 23.12. a sretne dobitnike ćemo objaviti u subotu 24.12. 

Illamasqua je vaš alter ego.

Istaknite svoj stil kroz šminku! Illamasqua potiče kreativnost i nagrađuje individualnost. Za Illamasquu je lice slikarsko platno. Ono ima milijun ekspresija. Da bi se dobila individualnost svakog lica, potrebno je fokusirati se na stvaranje savršene podloge.

Godine profesionalnog iskustva i tim vodećih svjetskih vizažista jamče da su Illamasqua podloge, korektori i puderi dotaknuli savršenstvo stvaranja besprijekorno lijepe kože. Rumenila i pigmenti dat će onaj završni dodir vašem atraktivnom izgledu. Lakovi za nokte s ponosom nose titulu najboljih lakova na svijetu dok se sve to upotpunjuje najmaštovitijim i najuzbudljivijim spektrom boja koji ćete ikada susresti u svijetu šminke. Illamasqua otkriva lice koje ste skrivali. Lice vaše hrabrije strane.

Razvijena od strane vodećih stručnjaka u proizvodnji make-upa te vodećih svjetskih vizažista, Illamasqua donosi najširi spektar asortimana po kategorijama i bojama. Dizajnirana kako bi svojim pigmentima garantirala intenzitet i punoću boja, dugotrajnost i postojanost podloge te otpornost na toplinu i jaku rasvjetu Illamasqua doista potvrđuje svoju titulu najbolje profesionalne šminke koja je svojim formulacijama s vitaminima prilagođena svakodnevnom životu.

Illamasqua svojim upečatljivim kolekcijama: Theatre of the nameless, Toxic nature, Throb, Art of darkness... originalno i hrabro predstavlja svu raskoš I kvalitetu svog brenda.

Od sada Illamasqua proizvode možete naručiti i putem web shopa na www.illamasqua.hr. Prvih 200 naručitelja na poklon dobiva tester novog Illamasqua Parfema Freak.

Illamasqua je stvorena za one hrabre osobe koje se kriju u svima nama. Illamasqua je čin, stav, simbol tolerancije i slavlje svačije posebnosti.

Uz Illamasquu budite samouvjereni vlasnik samoga sebe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta