Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Komentirajte na Zdravoj Kravi i osvojite fina ružičasta vina!

Međunarodni festival ružičastih vina održat će se 08. ožujka u Muzeju za umjetnost i obrt. Zdrava Krava za vas je tom prigodom osigurala pravi užitak za nepce

24sata
Foto: 24sata

Međunarodni festival ružičastih vina naziva - Pink Day Zagreb održat će se u petak 08.03.u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt na adresi Trga maršala Tita 10 u Zagrebu. Iako razlozi za popiti čašu ili nekoliko čaša vina doista nisu potrebni, nije naodmet znati kako točno utječe na vaše zdravlje. Sam program festivala koji slavi ružičasto vino i pjenušce vrlo je raznolik i nudit će posjetiteljima vinske degustacije i radionice, edukativna predavanja, predstavljanje knjige, izložbu čaša kao i neka druga ugodna iznenađenja.

Uključite se u natječaj, osvojite vrijedne nagrade i pružite svom nepcu pravi užitak uz vrhunska vina!

Na Zdravoj Kravi možete osvojiti ružičasta vina i pjenušce koje poklanjaju vinarije: Obitelj Dvanajščak-Kozol, Bolfan Vinski Vrh, Pjenušci Peršurić, Vinarija Iuris, Vinarija Tomac i Vina Geržinić. Sudjelovati možete do 8. ožujka u 15 sati, a uključiti se možete OVDJE.

Bogat program festivala

Udruga ''WOW-žene i vino'' idejni je pokretač i organizator ovog festivala posvećenog ružičastom vinu, ženama i njihovom zdravlju kao i humanitarnoj akciji za Autonomnu žensku kuću, a posjetitelji će moći uživati i u drugim sadržajima: edukaciji, kulturi i zabavi. Na festivalu će biti promocija hrvatskih roze vina, njihovih proizvođača i distributera, a cilj događanja je obogaćivanje turističke ponude grada Zagreba te educiranje publike o utjecaju vina na zdravlje, naročito žena.

Možda vas zanima i ovo:
Message