Obavijesti

Viral

Komentari 23

Kosmati Hrvati negoduju: Kako da na misu odem prije frizera?!

Kosmati Hrvati negoduju: Kako da na misu odem prije frizera?!
11

Odlazak na misu jedan dio građana gledat će kao svojevrsnu prvu priliku za izlazak iz karantene među narod pa će se htjeti pokazati u svom najboljem izdanju...

VIDEO

Vlada je počela s popuštanjem mjera, dućani ponovo rade duže, javni prijevoz funkcionira, no ono što je zaista obradovalo Hrvate, svakako je bila vijest kako je od 2. svibnja dozvoljeno održavanje vjerskih obreda.

To znači da će vjernici diljem Hrvatske 3. svibnja, u nedjelju, biti na misama u crkvama, no postoji jedan problem.

Odlazak na misu jedan dio građana gledat će kao svojevrsnu prvu priliku za izlazak iz karantene među narod pa će se htjeti pokazati u svom najboljem izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO SAMI OFARBATI KOSU

Pokretanje videa...

05:45

- Kako da dođem na misu, među ljude, a izrast mi je do pete i nazad? Kako da dođem pred ljude u crkvi i kažem im 'mir s tobom' kada mir nije sa mnom jer mi je kosa obrasla, izgledam kao one 'prljave metalike' - komentirali su brojni poznati Hrvati i Hrvatice.

Problem s početka leži u činjenici da se frizerski saloni otvaraju dan poslije, tek 4. svibnja.

I dok su mnogi u karanteni obrijali glavu na ćelavo, neki poznati Hrvati još odolijevaju. Kako kažu, izdržat će i nedjeljni izlazak među ljude, i prve dane navale kod frizera. Neki se premišljaju i da puste kosu jer primjećuju da im nova frizura dobro stoji. Fotografije svojih novih frizura čak objavljuju i na Instagramu pod hashtagom #YOLO i #longhairdontcare.

- Brzo će se sve vratiti u normalu, neće biti gužvi, znatiželjnih pogleda. Nikad nisam ovoliko trošio na šampon koliko trošim u karanteni, sad shvaćam kako je ženama - požalio se poznati Hrvat.

- Jedva čekam oprati kosu kod frizera i isfenirati je, ne bih mogla to sama, to već 10 godina radi moja frizerka - dodala je jedna poznata Hrvatica.

***Napomena: Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna, sadržaj je satirične prirode i tu je s namjerom da pokuša nasmijati narod***

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.
Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs