Obavijesti

Viral

Komentari 35

Ljudska dobrota koja topi srce: Evo što je ovaj konobar učinio

Ljudska dobrota koja topi srce: Evo što je ovaj konobar učinio
1

Alex Ruiz, 22-godišnji konobar iz Georgie, na društvenim je mrežama izazvao oduševljenje. Naime, na zamolbu muškarca bez ruku, Alex mu je nesebično pomogao pojesti ručak

VIDEO

Mladi je konobar sjedio s gostom više od trideset minuta, strpljivo ga hraneći. Mušterije su bile vidno dirnute i oduševljene, gledajući ovaj živi primjer ljudske dobrote u današnjem svijetu. 

Sve to snimio je, a potom i objavio na Facebooku Reginald Wiedener, inače redovita mušterija Cinco de Mayo restorana u Georgiji (SAD), gdje se odigrala cijela situacija. 

 - Alex je cijelo vrijeme imao osmijeh na licu. Nije se žalio u vezi toga što radi, izgledalo je kao da mu je zaista stalo. - otkrio je Reginald CBS-u te dodao:

- Ovo me duboko dirnulo u srce. Još uvijek postoje dobri ljudi na svijetu.

Alexova kolegica i kćer vlasnika restorana, Crystal Figueroa komentirala je kako nije iznenađena ovom gestom mladog konobara. On je, prema njenim riječima, dobar i uvijek pristojan. 

- Činjenica da je samo došao i pomogao nepoznatom muškarcu da pojede svoj obrok, govori sve potrebno - rekla je Crystal.

Ova je dirljiva priča na društvenim mrežama podijeljena gotovo 900 puta, a na cijelu situaciju,Alex je rekao kako je samo radio ono što smatra ispravnim te kako je uistinu sretan zbog učinjenog. 

  
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'
BISTE LI PRISTALI?

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'

Biste li pristali na nižu cijenu najma pod uvjetom da će vam nekoliko puta godišnje u stan doći prespavati 'gazdarica'? Pišite nam svoja iskustva s najmom stana u komentarima

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni