Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Lučki se vraća kući: Mačak je dobio i ručak na trajektu za Vis

Lučki je dobro poznat i omiljen među Višanima. Danima su ga svi tražili, a mačak je napokon pronađen te se trajektom vratio kući. Svima nam je laknulo, kažu mještani...

Foto: snimio čitatelj 24sata
18 komentara

Lučki je pronađen i vraća se doma na Vis, javlja Portal grada Kaštela. Nestali mačak vratio se trajektom kući, a na putu je dobio i obilan obrok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Omiljeni viški mačak tako se vratio kući nakon nekoliko dana lutanja.

 - Svima nam je laknulo - jedan je od komentara na Facebooku. Brojni građani su danima dijelili objavu o nestalom mačku, a potraga je napokon urodila plodom.

DOBRE VIJESTI Našli nestalu macu: 'Lučki je dobro i vraća se kući na Vis'

Podsjetimo, legendarni mačak Lučki otplovio je nedavno sa svojega Visa i izgubio se. Tog puta ukrcao se na plinski trajekt i “potegnuo” do Kaštela. Inače se često popne na trajekt “Petar Hektorović” i napravi đir do Splita i natrag. Dobro je poznat i omiljen među Višanima, a priraste srcu svakome tko pristane u višku luku. Ovoga puta je ili pogriješio trajekt ili se poželio novih destinacija, pa se ukrcao na brod za Kaštela. Mnogobrojni građani postavili su molbe na društvene mreže.

Koliko je mačak legendaran među mještanima i gostima Vis, najbolje govori Stjepanov komentar na Facebooku: “Ovaj mačor legenda uvalio se meni na brod, otklopio lonac, pojeo meso iz manistre i ostavio nam zavadu tko je pojeo meso i šporkao kužinu usred noći”. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message